<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
28.02.2024 333

Як вибрати бізнес-ноутбук: найважливіші характеристики

Бізнес-ноутбук допомагає професійно розвиватися та розв'язувати робочі питання. Він залучений до збереження та примноження прибутків, стратегічного планування, розробки нової продукції, комунікації з потенційними партнерами.

Головні вимоги до такого ноута — надійність та стабільність, готовність апаратного та програмного забезпечення до навантажень. Особливої уваги заслуговують механізми та технології захисту від злому, крадіжки інформації. Серед корисних фішок конструкції — роз’єм для замка безпеки та сканер відбитка пальця, який мінімізує ризик несанкціонованого доступу. Шторка на вебкамеру, за замовчуванням, передбачена рідко, але її можна придбати окремо.

Дисплей

З одного боку, малий екран робить ноутбук мобільнішим. З іншого — обмежує можливості відображення даних. Великий також не позбавлений недоліків: лептопи-гіганти багато важать, їх незручно брати з собою на ділові зустрічі, переговори, у довготривалі відрядження.

Оптимальне рішення — середня діагональ, в діапазоні від 15 до 17 дюймів. Підібрати ноутбук Acer Aspire в такому розмірі можна тут https://www.moyo.ua/comp-and-periphery/notebooks/acer_aspire/.

З огляду на те, що бізнес потребує постійного контролю та неабиякої концентрації на документації, діловому листуванні, профільних програмах, вимоги до екрана — суворі:

1. Роздільність — Full HD або вища;

2. антивідблискове покриття;

3. широкий кут огляду;

4. частота оновлення від 60 Гц;

5. гнучкі можливості регулювання кута нахилу.

Кількість оперативної пам’яті

Комфортна багатозадачність без лагів можлива лише за наявності великого запасу оперативної пам’яті.

Якщо ігрові ноутбуки Asus ROG з магазину https://www.moyo.ua/comp-and-periphery/notebooks/asus_rog/ потребують 16-32 Гб оперативки, «робочим конячкам» вистачає 8-12 Гб. Водночас застаріла пам’ять з низькою частотою — не підходить. Не зайвим буде вільний додатковий слот для ОЗП, адже з часом потреби можуть вирости.

Процесор

Низькобюджетні та малопотужні Пентіуми и Селерони — в далекому минулому. Вони не здатні задовольнити навіть половину потреб сучасного бізнесмена. Кор Ай3 та Райзен 3 — трохи кращі, але їм все ще не вистачає продуктивності та енергоефективності. Core i5, Ryzen 5 та наступні покоління процесорів Інтел і АМД — виправдовують очікування.

Накопичувач

Краще переплатити за SSD, ніж хвилюватися, що на HDD з’являться биті кластери, які призведуть до втрати цінної інформації. Стійкість до пошкоджень — не єдина перевага твердотілового накопичувача:

- Він швидше опрацьовує інформацію,

відрізняється енергоефективністю,

працює безшумно і не заважає роботі,

займає менше місця під корпусом.

Відеокарта

На якій відеокарті зупинитися — залежить від специфіки сфери експлуатації. Наприклад, для ведення сайту інтернет-магазину чи заповнення контентом профілю фотостудії необхідний ноутбук з дискретною платою середнього рівня. Вона забезпечує комфортні умови для роботи з графікою.

Якщо робочі задачі зав’язані на текстових редакторах, месенджерах, табличних процесорах, бухгалтерських програмах, сервісах для планування та нотування, — інтегрованої карти буде достатньо.

Дизайн — не принциповий. Бізнес-ноутбук не повинен бути витвором мистецтва. Замість того, щоб витрачати час на аналіз візуальних характеристик, краще звернути увагу на сумісність з периферією та аксесуарами.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як вибрати бізнес-ноутбук: найважливіші характеристики 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
28.02.2024 333
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля