<
НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.03.2024 539

В Україні почнеться затяжне похолодання: синоптикиня назвала дату

Погода зіпсується.

5a76eff6cb7b867051e42e8f99b5b73d_06.03.24

В Україні від 6 березня очікується похолодання. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її даними, температура повітря завтра протягом дня не перевищить +1...5℃, лише на Закарпатті та у південній частині буде тепліше, +8...12℃, Вночі буде від +3℃ до -3℃.

"Перше відчутніше стратегічне потепління, орієнтовно, передбачається від 16 березня. Проте невелика кількість опадів, прояснення, незначна хмарність дозволять сонцю навіть серед цього найближчого холодного періоду підвищувати температуру повітря до комфортних значень", - написала вона.

Завтра дощ та мокрий сніг пройдуть в західних областях, а також вночі та вранці на півночі України (окрім Сумщини). На решті території - у центральній частині, на сході та півдні, опади малоймовірні. Вітер буде північно-східним, східним, часом із сильними поривами.

У Києві завтра також очікується похолодання - протягом дня буде лише +1...3℃, очікується поривчастий північно-східний вітер. А найближчої ночі та завтра вранці є ймовірність мокрого снігу. Вдень, 6 березня, в столиці опадів не буде.

"Морози будуть переважно вночі. Найнижче стовпчики термометрів опускатимуться до -3...6 градусів, на північному сході України хіба часом до -9...11 градусів. А в денні години передбачається 0...+5 градусів, за умови сонячної погоди до +3...7 градусів", - додала Діденко.

Раніше синоптик дав прогноз погоди на тиждень.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні почнеться затяжне похолодання: синоптикиня назвала дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.03.2024 539
Еще материалы раздела «Суспільство»