<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.03.2024 310

Капуста по-корейськи: рецепт пікантної закуски

Це пікантна хрумка закуска, яку багато хто любить, і варіант для тих, кому набридла звичайна квашена капуста. Особливий смак додають прянощі та часник.

aaebf6bcd4fe5541351ec823f60262fd_08.03.24

Капуста готується просто й легко, а виходить смачною і корисною. Для приготування наріжте капусту квадратами, залийте маринадом і залиште маринуватися на кілька годин. Пише ТСН. 

Інгредієнти

капуста білокачанна - 1 кг

вода - 100 мл

морква - 200 г

часник - 5 зубків

оцет столовий 9% - 4 ст. л.

коріандр мелений - 1 ч. л.

перець чилі - 1/2 ч. л.

куркума - 1/2 ч. л.

цукор - 1 ст. л.

сіль - 1,5 ст. л.

рослинна олія - 80 г

  1. Капусту наріжте на квадратні шматочки.
  2. Моркву вимийте та очистьте. Натріть на тертці по-корейськи.
  3. Часник очистьте і дрібно наріжте.
  4. В каструлі з'єднайте капусту, моркву й часник. Посипте цукром. Перемішайте та злегка перетріть руками (капуста має пустити сік).
  5. До сотейника налийте воду, олію, оцет, додайте сіль, коріандр, перець і куркуму. Перемішайте. Доведіть до кипіння та одразу залийте капусту. Ще раз перемішайте. Покладіть тарілку на капусту і поставте гніт (наприклад, банку з водою). Накрийте рушником. Залиште в теплі на 10 годин або на ніч. Зберігайте в холодильнику.

Поради:

  • Приправи використовуйте за власним смаком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Капуста по-корейськи: рецепт пікантної закуски 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.03.2024 310
Еще материалы раздела «Суспільство»