<
НОВИНИ ДНЯ: Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.03.2024 276

Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт

Головним інгредієнтом маринування курячих стегенець є кефір. Завдяки кисломолочному продукту м'ясо виходить соковитим та ніжним.

ff41a6d9b7cb4eae41e5535ac31d6ee3_08.03.24

Замаринуйте курячі стегенця в кефірі з додаванням приправи, часнику та гірчиці, а потім запікайте в духовці до рум'яної скоринки. Пише ТСН. 

Інгредієнти

курячі стегна - 6 шт.

кефір - 600 мл

часник - 6 зубчиків

паприка солодка мелена - 1 ст. л.

гірчиця - 1 ч. л.

чорний мелений перець

сіль

олія

  1. Курячі стегенця промийте і обсушіть паперовим рушником.
  2. Часник очистіть і дрібно наріжте.
  3. У миску влийте кефір, додайте часник, паприку, гірчицю, перець та сіль. Перемішайте.
  4. М'ясо залийте маринадом із кефіру. Накрийте та відправте в холодильник на п'ять годин.
  5. Дістаньте м'ясо, видаліть надлишки маринаду. Викладіть на деко, змащене олією.
  6. Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до рум'яної скоринки.

Поради:

  • Кефір використовуйте будь-якої жирності або замініть натуральним йогуртом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.03.2024 276
Еще материалы раздела «Суспільство»