<
НОВИНИ ДНЯ: У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.03.2024 244

Топ-5 рецептів смачних і корисних бутербродів, від яких не наберете вагу

Такі канапки стануть чудовим доповненням до сніданку, обіду чи вечері, оскільки містять смачні і вкрай корисні складники.

885b4b22dfcad6b209264925fd019667_10.03.24

Бутерброди – це чудовий варіант для перекусу. Їх не треба довго готувати, можна їсти вранці, на роботі в обід і ввечері. А щоб така їжа була не лише смачною, а ще й корисною, можна робити бутерброди з продуктів, які містять купу вітамінів. І хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? Дієтологиня Світлана Фус на своїй сторінці в Instagram опублікувала 5 рецептів корисних і водночас смачних канапок, від яких не буде жодного зайвого кілограма. Пише ТСН. 

Як приготувати смачні й корисні бутерброди, які не шкодитимуть фігурі

  • Рецепт №1. На хліб намастіть м’який вершковий сир. Наріжте тоненькими скибочками авокадо і покладіть зверху. Завершіть бутерброд яйцем-пашот і посипте своєю улюбленою зеленню.
  • Рецепт №2. Це багатошаровий бутерброд. Першим шаром на хліб покладіть листя будь-якого зеленого салату. Потім – два кільця помідора, зверху викладіть консервований тунець. Поріжте кубиком яйце і наріжте будь-яку зелень, перемішайте й посипте бутерброд.
  • Рецепт №3. На хліб намастіть м’який вершковий сир, покладіть дві-три тоненькі смужки огірка. Зверху – слабосолону червону рибу, прикрасьте бутерброд гілочками кропу.
  • Рецепт №4. Поріжте сир з пліснявою і грушу, попередньо очистивши її від шкірки. Покладіть на висівковий хліб шар сиру, потім грушу, додайте руколу і посипте бутерброд волоськими горіхами. Таку канапку можна робити без хліба.
  • Рецепт №5. На хліб покладіть листя будь-якого зеленого салату, потім додайте дві скибочки твердого сиру. Зверху на сир покладіть нарізані маслини й селеру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Топ-5 рецептів смачних і корисних бутербродів, від яких не наберете вагу 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.03.2024 244
Еще материалы раздела «Суспільство»