<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
12.03.2024 314

Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

В процесі користування досить часто поломок не уникнути та заміна екрана Самсунг А10 вважається досить поширеною проблемою. Її можна досить швидко вирішити, вчасно звернувшись за допомогою до спеціалістів. В процесі ремонту https://samsungservice.com.ua/ru/zamena-dyspleya-galaxy-a10-2019 важливо використовувати оригінальні запчастини, а «МТІ-Сервіс» детальніше розповість про ці моменти.

Чому важливо використовувати саме такі компоненти?

Досить багато користувачів вважають, що тут немає різниці в використанні деталей. Адже вони всі однакові. Відповідно користувачі замовляють перші-ліпші. І найчастіше це копії. Адже вони точно є. Що стосується оригінальних, то їх потрібно шукати, а не всі хочуть звертатися за допомогою до офіційного сервісного центру. Хоча це досить поширена помилка.

Відповідно варто звернути увагу саме на оригінальні. І щоб впевнитися в правильності вибору, варто запам’ятати деякі моменти, чим же можуть відрізнятися оригінали від копій:

- Оригінальні запчастини підбирають під конкретну модель телефона. Відповідно після встановлення не буде ніяких збоїв у роботі. Що стосується копій, то вони вважаються універсальними. Після встановлення можуть виникнути подальші проблеми у функціонуванні.

Не варто забувати ще про саму якість. Компоненти від виробника виготовляються з урахуванням усіх стандартів. Це дасть впевненість в тому, що вони довго прослужать. Якщо говорити про копії, то вони значно поступаються в якості. Через це вони швидко ламаються, тому вам прийдеться знову звертатися за допомогою.

Різниця в відображенні картинки. Чіткість зображення та яскравість відтінків – це те, що відрізняє оригінали від копій. Якщо поглянути на неоригінальні компоненти, то тут можна помітити акцент на певних відтінках. До того ж в кутах кольори ніби вицвіли. Коли встановити якісні деталі, то цього всього не буде. Ви будете насолоджуватися якістю та чіткістю картинки.

65f0117db06a2
Тепер можна краще розуміти, яким запчастинам варто віддавати перевагу. Вам потрібно вчасно звернутися до «МТІ-Сервіс», де для ремонту використовують оригінальні компоненти. Надалі ви зможете довго користуватися телефоном.

Оценка материала:

5.00 / 3
Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади 5.00 5 3
Прес-релізи / IT та зв'язок
12.03.2024 314
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»