НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Прес-релізи
Фінанси
13.03.2024 516

Михайло Назарчук, Голова Наглядової Ради СК “ВУСО”: “Приріст по медичному страхуванню складає 90%”

Останнім часом спостерігаються тренд на добровільне медичне страхування серед українських роботодавців. Той факт, що власники бізнесу почати турбуватися про здоров'я своїх працівників, говорить про те, що роботодавці виходять на новий рівень соціальної відповідальності. Про те, як війна вплинула на колективне здоров'я працівників та в чому переваги добровільного медичного страхування під час інтерв'ю порталу Мінфін розказав Голова Наглядової Ради СК “ВУСО” Михайло Назарчук.

За його словами, попит на добровільне медичне страхування почав збільшуватися в період пандемії COVID-19. Після того, як на території України почалися воєнні дії, тенденція збереглась. Попит на медичне страхування викликаний виснаженням колективного здоров'я та погіршенням емоційного стану працівників.

Михайло Назарчук наголошує, що СК “ВУСО” має великий досвід у B2B сегменті, особливо у сфері добровільного медичного страхування. Компанія поступово збільшує число застрахованих осіб. На 2023 рік, у сегменті добровільного корпоративного медичного страхування компанія обслуговувала більше 110 тис. клієнтів. По підрахунках, кількість застрахованих осіб 1 2023 році виросла на 90%.

Голова Наглядової ради СК “ВУСО“ Михайло Назарчук зауважує, що стан здоров'я українців значно погіршився з початком повномасштабного вторгнення: "З моменту, як розпочались воєнні дії, виникли нові специфічні потреби, такі як покриття психологічної допомоги та воєнних ризиків для цивільного населення, про які говорять роботодавці. Крім того, часто просять розширити класичні програми страхування, додавши діагностику критичних захворювань".

Також під час інтерв’ю Михайло Назарчук розповів, як працює компанія під час воєнних дій. Він каже, що навіть 22 лютого після воєнного вторгнення фахівці компанії продовжили надавати громадянам всю потрібну допомогу. Навіть під час відключення електроенергії медичний асистанс працював цілодобово. Секрет в тому, що фахівці компанії знаходяться за кордоном, тому ніякі блекаути не впливають на роботу компанії. Оператори завжди реагують дуже швидко. Навіть в таких умовах надання послуг займає не більше 1 години, а більшість запитів закриваються операторами за 30 хвилин.

doctor-patient_1

Довідка про компанію. СК “VUSO” є українською компанією, яка була заснована у 2001 році. Протягом свого існування вона зарекомендувала себе як надійний учасник на ринку страхування, що підтверджується актуальним рейтингом фінансової стійкості uaAA, присвоєним рейтинговим агентством "Стандарт-Рейтинг". СК “ВУСО” спеціалізується на автострахуванні, медичному та туристичному страхуванні. Послуги надаються як приватним, так і корпоративним клієнтам.

Страхова компанія "ВУСО" дотримується всіх вимог законодавства у своїй роботі. Наразі у компанії є 50 ліцензій: 17 на добровільне страхування та 33 на обов'язкове. Для зручності клієнтів працює 34 представництва, а також 2 філії та понад 20 центрів агентських продажів по всій території країни. СК "ВУСО" є повним членом Моторного транспортного страхового бюро України, Національної асоціації страховиків України, Київської Торгово-Промислової палати та Ядерного страхового пулу України. У липні 2023 року НБУ підтвердив прозорість структури компанії.

СК "VUSO" володіє ефективними та якісними продуктами страхування. Компанія вже довгий час лідирує в інтернет-страхуванні, вперше запровадивши систему продажу електронних полісів, що дозволяє оформити страхування онлайн. Однією з сильних сторін "ВУСО" є швидке та якісне розроблення IT-рішень завдяки власним фахівцям у компанії.

Компанія постійно розширює коло партнерів, з якими успішно реалізує проєкти. "VUSO" співпрацює з такими відомими та надійними фінансовими установами, як ПриватБанк, Укрексімбанк, Ощадбанк, Укргазбанк, Глобус Банк, КредоБанк, Скай Банк, ПравексБанк, ПУМБ, ОТП Банк, Таскомбанк, ЮнексБанк, КомІнБанк, АкордБанк, Рада Банк, СЕНС Банк.

Оценка материала:

5.00 / 3
Михайло Назарчук, Голова Наглядової Ради СК “ВУСО”: “Приріст по медичному страхуванню складає 90%” 5.00 5 3
Прес-релізи / Фінанси
13.03.2024 516
Еще материалы раздела «Фінанси»
  • Робота в Нідерландах для українців: можливості та перспективи Робота в Нідерландах для українців: можливості та перспективи

    Нідерланди, з їхніми мальовничими каналами, тюльпановими полями та вітряками, приваблюють не тільки туристів, але й українських шукачів роботи. Ця європейська країна відома своєю відкритістю, високими стандартами життя та стабільною економікою. У цій статті ми розглянемо, які можливості та перспективи чекають на українців, які вирішили працювати в Нідерландах.

    Фінанси 23.07.2024 425
  • Основні страхи при впровадженні ERP системи на підприємстві. Як їх подолати та міфи, які існують Основні страхи при впровадженні ERP системи на підприємстві. Як їх подолати та міфи, які існують

    Дізнайтесь які є міфи про впровадження ERP систем та як їх подолати для успішного впровадження.

    Фінанси 07.07.2024 399
  • Как сегодня развивается краудлендинг в Украине Как сегодня развивается краудлендинг в Украине

    Краудинвестингом называют инструмент, с помощью которого можно привлечь деньги или вклады в новый проект. Краудинвестинг позволяет решить основную проблему — недостаток стартового капитала. Инвестор, который вносит свои средства, тем самым помогает открыть другому его бизнес. За это в будущем он может рассчитывать на доход и получение акций. Одно из набирающих популярность направлений краудлендинг Украина только начинает осваивать. Подробнее об этом типе финансирования — далее.

    Фінанси 28.05.2024 326
  • История Dash и особенности криптовалюты История Dash и особенности криптовалюты

    Каждый криптопроект изначально создается для решения определенной проблемы. Часть монет задумываются для проведения анонимных переводов между пользователями. К таким криптовалютам относится и DASH, курс которой является волатильным, как и у остальных цифровых активов.

    Фінанси 08.05.2024 428
  • 300 000 активних криптогаманців Trustee Plus 300 000 активних криптогаманців Trustee Plus

    Trustee Plus зібрав під своїм крилом понад 300 000 криптогаманців та упевнено закріплює свій статус як проєкт Web3, що найдинамічніше розвивається в Україні. Ця заява привернула увагу спільноти галузі, підтвердив тим самим впевнений крок вперед від компанії.

    Фінанси 01.05.2024 477