<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
14.03.2024 248

В Україні зросла ціна на моркву

В Україні цього тижня спостерігається підвищення цін на моркву. Така ситуація склалася через те, що більшість місцевих господарств вже завершують реалізацію цього овоча.

Про це повідомили аналітики проєкту EastFruit.

Експерти зазначили, що станом на 13 березня, відпускні ціни на моркву озвучуються в діапазоні 7-12 грн/кг ($0,18-0,31/кг), що в середньому на 24% дорожче, ніж наприкінці минулого робочого тижня.

Учасники ринку зростання цін на моркву пояснюють сезонним скороченням пропозиції, особливо продукції високої якості, а також підвищеним попитом місцевих оптових компаній і роздрібних мереж.

Аналітики додали, що попри подорожчання, морква в Україні зараз коштує в середньому на 70% дешевше, ніж в аналогічний період минулого року.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні зросла ціна на моркву 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
14.03.2024 248
Еще материалы раздела «Економіка»