<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2024 224

Температура знизиться на 3-6 градусів: синоптик розповіла, якою буде погода в найближчі дні

На вихідних 16-17 березня погода в Україні стане теплішою, подекуди в регіонах спостерігатиметься до +14 градусів. Втім ситуація істотно зміниться вже з наступного тижня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на синоптика Наталку Діденко у Facebook.

16 березня температура в Україні сягатиме +9+14 градусів, лише на північному сході +4+9 градусів. Істотні опади малоймовірні

В неділю майже повсюди очікується +10+14. Водночас похолодання очікуватиметься у західних областях, до +6+9 градусів.

17-го березня атмосферний фронт із заходу принесе дощі в західну частину України, на північ та подекуди в центральні області.

Погода в Києві

У Києві 16-го березня буде тепло та сухо, до +10 градусів.

17-го березня у столиці триватиме потепління, до +12+13 градусів. Очікується дощ.

Похолодання з наступного тижня

Як зазначає синоптик, з понеділка погода повернеться до теперішнього стану - температура повітря знизиться на 3-6 градусів.

"Буде свіжо, стримано, хоча не надто холодно", - зауважила Діденко.

Погода в березні 2024 в Україні

Як раніше розповідав народний синоптик Володимир Деркач, із середини березня 2024 року погода в Україні відрізнятиметься тим, що температура повітря знову опуститься, з'являться опади.

Остання декада місяця буде холодною, можливий мокрий сніг, а температура може впасти до "мінусу". Останні дні першого місяця весни потішать потеплінням, але справжнього весняного тепла ще не буде.

Оценка материала:

5.00 / 2
Температура знизиться на 3-6 градусів: синоптик розповіла, якою буде погода в найближчі дні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2024 224
Еще материалы раздела «Суспільство»