<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.03.2024 272

Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт

Мигдальне молоко – смачна та здорова альтернатива звичайному. Приготувати його дуже просто. Готове мигдальне молоко можна додавати в різні страви та в каву.

fec84be97b94230710bbdee980acfea0_18.03.24

Приготування мигдального молока в домашніх умовах не потребує складних інгредієнтів або спеціального обладнання. Рецептом приготування поділився на свої сторінки в Instagram блогер Армен Адамян. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Мигдаль - 150 г

Вода - 250 мл

Сіль - дрібка

Приготування

Замочіть 1 склянку мигдалю у холодній воді на 4 години для м'якості.

Після замочування процідіть мигдаль через сито. Покладіть його у блендер, додайте 250 мл води та невелику кількість солі. За бажанням, додайте підсолоджувач за власним смаком, Армен Адамян наприклад, додав кленовий сироп.

Збийте мигдаль із водою у блендері до однорідної маси. Потім використайте марлю для процідження суміші, щоб отримати чисте молоко без волокон та шматків.

Ваше свіже мигдальне молоко готове до вживання! Додайте його до кави, каш або використовуйте у рецептах, в яких зазвичай використовуєте звичайне молоко.

Приготування мигдального молока в домашніх умовах – простий і смачний спосіб насолодитися здоровою альтернативою традиційному.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.03.2024 272
Еще материалы раздела «Суспільство»