Життя та Стиль
Суспільство
Cирки у молочному шоколаді: рецепт вишуканого десерту
Для приготування сирних сирків використовуйте якісні продукти. Чим жирнішими будуть сир і масло, тим смачнішими вийдуть сирки.
Основними інгредієнтами десерту є сир та шоколад. Такі сирки сподобаються і дітям, і дорослим. Пише ТСН.
Інгредієнти
сир 9% - 400 г
вершкове масло - 50 г
цукрова пудра - 50 г
ванільний цукор - 2 ч. л.
молочний шоколад - 150 г
олія - 25 мл
- З'єднайте сир, цукрову пудру, ванільний цукор та м'яке вершкове масло. Перебийте у блендері до однорідної маси. Руки трохи змочіть водою і сформуйте сирки будь-якої форми. Викладіть на дошку вкриту плівкою і відправте в морозильну камеру приблизно годину.
- Молочний шоколад розтопіть на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Влийте олію і перемішайте.
- Сирки надягніть на шпажки, більше ніж на половину занурте в шоколад і переверніть. Перекладіть на пергамент і вийміть шпажку. Відправте холодильник для повного застигання.
Поради:
- Шоколад можна використовувати не лише молочний, а й чорний.