<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
23.03.2024 403

Скільки коштуватиме ремонт тунелю метро біля "Деміївської": цифра вражає

Для фінансування ремонтних робіт використовуються кошти резервного фонду.

800aea8a6a883a0f00cb83690874895a_23.03.24

Київська міська державна адміністрація заклала 400 мільйонів гривень у бюджеті міста на ремонт ділянки тунелю метрополітену між станціями "Либідська" і "Деміївська". Пише ТСН. 

Про це заявив міський голова Віталій Кличко на засіданні Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради, передає "Економічна правда".

Точна сума робіт стане відомою за два тижні – після відкриття котловану і проведення експертизи. Для фінансування ремонтних робіт використовуються кошти резервного фонду.

Підрядником робіт виступає група компаній "Автострада" Максима Шкіля. За їхньою оцінкою, наразі виконано близько 40% загального обсягу робіт.

Нагадаємо, у Києві біля метро “Деміївська” почав просідати асфальт. Аварійний відрізок дороги перекрили для пішоходів та автівок.

Ще раніше у Києві між станціями метро "Деміївська" та "Теремки" запрацював "човниковий" рух поїздів. Потяги на цій ділянці курсуватимуть з інтервалом 13 і 17 хвилин, залежно від напрямку руху.

Оценка материала:

5.00 / 1
Скільки коштуватиме ремонт тунелю метро біля "Деміївської": цифра вражає 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
23.03.2024 403
Еще материалы раздела «Столиця»