<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.03.2024 956

Гороскоп на 25 березня для всіх знаків зодіаку: день, який потрібно провести в тиші

Нинішній місячний день – не найкращий час для початку робочого тижня, оскільки астрологи радять провести його в тиші та спокої.

57687341a34911027375323114eee0b9_25.03.24

Від різких порухів тіла – в будь-якій життєвій сфері – потрібно відмовитися, оскільки вони не лише не виправдають покладених на них очікувань, а й призведуть до результату, прямо протилежного очікуваному. Незважаючи на понеділок, день сприятливий для відпочинку, коли треба не лише розслабитися та відпочити, а й відновити сили – запастися енергією на найближчий час. Пише ТСН. 

Овен

Відчуття задоволення – як собою, так і іншими людьми, а також світом загалом – полегшить вирішення будь-якого завдання, яке ви сьогодні перед собою поставите – переважно воно матиме побутовий характер.

Телець

Охочих зіпсувати вам настрій – починаючи від незнайомих людей і закінчуючи близькими – сьогодні не бракуватиме, але зірки рекомендують вам вчинити таким чином: проігнорувати їх.

Близнята

Дратівливість, яку ви відчуватимете від самого ранку, не найкращим чином позначитися на моральному стані: зберігайте спокій – це дозволить вам прожити день без серйозних потрясінь.

Рак

Поганий настрій, який затьмарить сьогоднішній день, не більше ніж негативний вплив місячної енергії, тому його потрібно просто перетерпіти, найкраще – на самоті, тому є сенс залишитися вдома.

Лев

Намагайтеся спланувати день таким чином, щоб усі важливі справи встигнути завершити до обіду – в другій половині дня сім'ї може вимагати приділити їй максимум уваги і відмову не прийме.

Діва

Від рішучих дій сьогодні бажано відмовитися – вони не дозволять досягти успіху, ба більше, зруйнують те, чого вже вдалося досягти, тому рухатися до своєї мети необхідно поступово – дрібними кроками.

Терези

Зіткнувшись з чимось неприємним, не намагайтеся боротися з його "носієм" – кимось із людей у вашому оточенні, оскільки з цієї "битви" ви вийдете переможеними, тож краще перемкнутися на позитив.

Скорпіон

Сьогодні не лише можна, а й потрібно виправляти скоєні раніше помилки: вам вдасться проаналізувати свої вчинки та зрозуміти, що саме пішло не так, а обставини допоможуть повернути все у правильне русло.

Стрілець

Не дозволяйте людям навколо втягнути вас у вирішення своїх проблем: по-перше, ви з ними однаково не впораєтеся, а по-друге, можете легко зробити їх своїми, що вам точно не потрібно.

Козоріг

Таким трудоголікам, як ви, складно буде відмовитися від роботи на користь відпочинку, тому якщо буде зовсім незмога – займіться наведенням ладу в оселі або документах, в яких неможливо щось знайти.

Водолій

До свого здоров'я необхідно дбайливо ставитися завжди, але сьогодні – особливо: будь-який ризик, який ви собі дозволите, може негативно на ньому позначитися, тож не варто перевтомлюватися та переохолоджуватися.

Риби

Озирніться навколо: десь поруч перебуває людина, яка потребує вашої любові та уваги – поставтеся до неї з максимальною увагою: без вашої допомоги вона навряд чи впорається з ситуацією, що склалася.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 25 березня для всіх знаків зодіаку: день, який потрібно провести в тиші 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.03.2024 956
Еще материалы раздела «Суспільство»