<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Політика
Україна
26.03.2024 219

Експерт пояснив, коли РФ може завдати нового масованого удару

Загарбники готуються до масованих ракетних ударів, але не зажди це відбувається.

Наступного масованого ракетного удару російські загарбники можуть завдати через кілька днів, оскільки цього часу їм буде достатньо на підготовку. Пише ТСН. 

Таку думку в етері телемарафону висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

"Я думаю, що три доби. Три доби достатньо... Понеділок-вівторок, наприклад, якщо ми візьмемо, 25-26-е, вони можуть бути вже готові до того... Не 150 ракет, ну менше, ну 70, ну 60, 80, 90. Важко сказати, насправді", - заявив він.

Мусієнко зазначив, що загарбники готуються до масованих ракетних ударів, але не зажди це відбувається.

"Вони ж готуюсь, але не завжди це означає, що все застосовується. Тобто ми рахуємо, що були удари у нас четвер-п'ятниця, ми рахуємо три доби... цього достатньо для того, щоби перезарядитися, підготуватися і бути готовим на виліт знову. За умови, що є ракети. А судячи з усього на ці обстріли вони підготувалися", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, чому РФ завдає ударів по українській енергетичній інфраструктурі саме навесні.

Крім того, ми раніше інформували, що армія РФ вдарила балістикою по Одеській області.

Оценка материала:

5.00 / 1
Експерт пояснив, коли РФ може завдати нового масованого удару 5.00 5 1
Політика / Україна
26.03.2024 219
Еще материалы раздела «Україна»