<
НОВИНИ ДНЯ: Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
26.03.2024 256

Російські кораблі тонуть навіть в порту — міністр оборони Британії

Британський міністр назвав флот Росії у Чорному морі "функціонально неактивним".

aae50f73e6edb7ea978164bec53a9cdb_26.03.24

Чорноморський флот Росії зазнає величезних втрат через розв’язану Кремлем війну в Україні та незаконну анексію Криму. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс, коментуючи ураження двох російських великих десантних кораблів у порту Севастополя.

За його словами, російський флот у Чорному морі тепер “функціонально неактивний”.

“Росія плавала Чорним морем від 1783 року, але тепер змушена обмежувати свій флот портом. І навіть там тонуть кораблі Путіна!” - наголосив він у своєму дописі в соцмережі Х.

Нагадаємо в порту тимчасово окупованого Севастополя Силами оборони України було уражено два російські великі десантні кораблі (ВДК) "Ямал" та "Азов". Якщо вони будуть “відмінусовані”, то в Чорноморського флоту РФ залишиться лише 3 із 13 таких суден.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські кораблі тонуть навіть в порту — міністр оборони Британії 5.00 5 2
Політика / Україна
26.03.2024 256
Еще материалы раздела «Україна»