<
НОВИНИ ДНЯ: Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робитивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.03.2024 299

Потеплішає, але дощитиме: прогноз погоди на 26 березня

Наталка Діденко наголосила, що холод нарешті завершується.

Погода в Україні 26 березня буде дещо теплішою, ніж попередніми днями – до +13 градусів. У більшості областей очікуються дощі. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Температура повітря в Україні 26 березня протягом дня очікується на рівні +9+13 градусів. Водночас уздовж смуги Сумщина-Черкащина-Херсонщина аж до Криму буде трохи свіжіше, а саме +6+9 градусів.

Щодо опадів, то дощі прогнозуються у східних, у більшості центральних (окрім Вінниччини) областей, місцями — у північних областях та на півдні, окрім Одещини.

Діденко зауважила, що в нічні години навіть подекуди ймовірний мокрий сніг.

Погода на заході Україні буде без опадів та сонячною.

Погода в Києві 26 березня – вночі та вранці ймовірний дощ, вдень буде без опадів. Максимальна температура повітря у столиці коливатиметься в межах +10 градусів.

"Схоже, що холод нарешті завершується, принаймні, в найближчій перспективі, і далі аж до початку квітня нас очікують чудові +15+22 градуси! Ще трохи", – зазначила синоптикиня.

Нагадаємо, синоптикиня "Укргідрометцентру" Наталія Птуха розповіла, чи можливий сніг у квітні 2024 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потеплішає, але дощитиме: прогноз погоди на 26 березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.03.2024 299
Еще материалы раздела «Суспільство»