<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.03.2024 295

Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт

Тост з авокадо та яйцем - це смачна та корисна страва, яка легко готується і відмінно підходить для сніданку.

d85bb4b3fa2d11aba1a00a3368ef5d12_29.03.24

Тост з авокадо та яйцем легко готується, ідеально підходить для сніданку, перекусу або обіду. Рецептом поділився лікар Тім Тіутан. Пише ТСН. 

Авокадо містить здорові жири та антиоксиданти, які сприяють зниженню ризику серцево-судинних захворювань та запалення. Яйця багаті білком та вітамінами, що підтримують м'язову та нервову системи. Цільнозерновий хліб додає в страву волокна та інші корисні речовини та забезпечує відчуття ситості та енергії протягом дня.

Інгредієнти

Цільнозерновий хліб - 1 шт.

Авокадо - 1 шт.

Яйце - 1 шт.

Оливкова олія - 1 ст. л.

Лимонний сік - 1 ст. л.

Сіль - дрібка

Перець - дрібка

Мікрозелень - за смаком

Приготування

Розріжте авокадо навпіл уздовж. Видаліть кісточку. Використовуйте ложку, щоб зачерпнути м’якоть авокадо. Розімніть виделкою. Вичавіть лимонний сік і посоліть, поперчіть за смаком та перемішайте.

Підсмажте скибочку хліба за бажанням.

Розігрійте сковороду на середньому слабкому вогні, додайте масло. Обережно влийте яйце в сковороду, коли масло розігріється. Накрийте сковороду кришкою та готуйте приблизно 2-3 хвилини, поки білки не стануть непрозорими, а навколо жовтка не з’явиться біла плівка.

Розкладіть приблизно 1½ подрібненого авокадо на тост. За бажанням додайте лимон. Акуратно покладіть яйце на авокадо. Приправте сіллю та перцем та додайте мікрозелень за смаком.

Готово.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.03.2024 295
Еще материалы раздела «Суспільство»