<
НОВИНИ ДНЯ: Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознакивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.03.2024 190

Помийте вікна цього дня перед Великоднем – і до вашої оселі прийдуть щастя й багатство

Саме через вікна, за народними прикметами і за словами езотериків, до оселі приходить грошова енергія, тому вони завжди мають бути чистими.

17479df5055b1e504f4902f78d85977c_30.03.24

Щоб вдома завжди панували злагода, достаток і щастя, варто тримати вікна в чистоті. Якщо на них накопичуватимуться бруд і пил, то в родині постійно не вистачатиме грошей. В народі існує багато прикмет щодо впливу чистих вікон на родинне щастя. Наші бабусі обов’язково мили їх саме перед Великоднем. Розповідаємо, в який день краще мити вікна, щоб залучити щастя, удачу й багатство до свого дому. Пише ТСН. 

Коли найкраще мити вікна перед Великоднем

Це найкраще робити в четвер – саме цього дня прибирання має сакральний вплив на наше життя. Якщо вимити вікна, дзеркала й підлогу цього дня, можна позбутися всього негативу, хвороб і безгрошів’я. А натомість залучити до свого дому щастя, добробут і злагоду.

Під час прибирання оселі психологи рекомендують посилювати свої механічні дії. Наприклад, коли ви миєте вікна, уявляйте, як позбуваєтеся хвороб, лиха, фінансових негараздів, а натомість у ваше життя приходять гроші, нові можливості та щастя. Таким чином прибирання посилюватиметься позитивним наміром, і достаток швидше увійде до вашої оселі.

Як залучити багатство до свого дому миттям вікон

  1. Вікна треба обов’язково мити червоною тканиною, цей колір залучає грошову енергію та захищає дім від будь-якого лиха.
  2. Киньте у воду, якою миєте вікна, кілька монет і жменю солі. Таким чином ви залучите гроші у свою родину, а сіль поставить захист на ваш дім від негативу та лихого ока.
  3. Після прибирання витягніть монети з води та покладіть їх на чисте підвіконня. Воду треба вилити під дерево у своєму саду.
  4. Монети не варто витрачати до наступного миття вікон. Вони своєю енергією примножуватимуть ваші статки.

Що не можна робити під час миття вікон перед Великоднем

  1. Не варто мити вікна вагітним жінкам.
  2. Не варто мити скло під час дощу – можна накликати негаразди в дім.
  3. Після заходу сонця не треба мити вікна, бо можна вимити добробут.
  4. Спочатку необхідно вимити вікна з внутрішнього боку, а потім ззовні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Помийте вікна цього дня перед Великоднем – і до вашої оселі прийдуть щастя й багатство 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.03.2024 190
Еще материалы раздела «Суспільство»