<
НОВИНИ ДНЯ: Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит поясниввсі новини дня
30.03.2024 240

В Україні подорожчає оформлення закордонного паспорта

В Україні вже з 1 квітня зросте ціна на оформлення закордонного паспорту. Це з зміною вартості бланків паспорта.

Про це повідомляє пресслужба Державної міграційної служби України.

За інформацією відомства, з 1 квітня підприємство "Поліграфічний комбінат "Україна" змінює вартість бланків для закордонного паспорта. У зв'язку з цим зростає ціна на оформлення документа.

Таким чином, вартість виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон протягом 7 робочих днів або 3 робочих днів за наявності підстав збільшиться до 1598 грн, з яких 992 грн - вартість адмінпослуги та 606 грн - вартість бланка. Раніше оформлення закордонного паспорта коштувало 1496 грн.

При цьому оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон протягом 20 робочих днів замість 856 грн коштуватиме 958 грн (352 грн - вартість адмінпослуги та 606 грн - вартість бланка).

У Державній міграційній службі уточнили, що ті українці, які сплатили адмінпослуги та подали заяву на отримання закордонного паспорта до 31 березня, отримають документи за старою ціною. Водночас, ті громадяни, які сплатили адмінпослуги, але не подали заяву, будуть здійснювати доплату за тими тарифами, які діятимуть на момент подання заяв.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні подорожчає оформлення закордонного паспорта 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
30.03.2024 240
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»