<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
31.03.2024 194

"Кількість убитих і закатованих в Бучі не остаточна", — заступник глави Нацполіції

Після деокупації в Бучі знайшли 422 вбитих мирних жителів, загалом у Бучанському районі виявлено 1190 тіл. Однак ця цифра не остаточна, все ще є зниклі безвісти, їх розшук триває.

Про це у другу річницю визволення Бучі розповів начальник кримінальної поліції Андрій Нєбитов в ефірі телемарафону.

"В Україні саме поліцейськими розпочато понад 116 тисяч кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів рф в Україні, з них 23 тисячі – вчинені саме на Київщині", — зазначив Нєбитов.

Після деокупації Бучі правоохоронці  документували жахливі наслідки російського вторгнення — катівні, масові вбивства мирних громадян, руйнування.

Кількість убитих і закатованих людей – не остаточна, оскільки чимало жителів зникли безвісти, їх розшук триває.

На сьогодні зниклими безвісти вважаються 514 мешканців Київщини. Залишаються невпізнаними 180 тіл наших громадян.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Кількість убитих і закатованих в Бучі не остаточна", — заступник глави Нацполіції 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
31.03.2024 194
Еще материалы раздела «Події»