Життя та Стиль
Суспільство
Рисовий суп із консервованим тунцем: швидкий рецепт
Суп із консервів виручить завжди, коли треба швидко зварити першу страву.
Рибний супчик можна приготувати з будь-якими консервами, але тунець у власному соку надасть страві особливого смаку, а для густоти та ситості додамо рис, він найкраще поєднується з рибними консервами. Пише ТСН.
Інгредієнти
тунець консервований - 1 банка
рис - 100 г
картопля - 3 шт.
вода - 1500 мл
морква - 1 шт.
ріпчаста цибуля - 1 шт.
олія - 2 ст. л.
лавровий лист - 1 шт.
перець чорний горошком - 4 шт.
сіль
- Цибулю очистіть і наріжте кубиками, моркву — соломкою. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
- Картоплю очистіть та наріжте невеликими кубиками.
- Рис ретельно промийте.
- У каструлю влийте воду. Доведіть до кипіння і опустіть у неї картопля та рис. Варіть до готовності. Додайте обсмажену цибулю з морквою, трохи розім'ятою вилкою консерви, лавровий лист, перець та сіль. Варіть ще п'ять хвилин.
Поради:
Під час подавання суп посипте свіжою зеленню.