НОВИНИ ДНЯ: У Кремлі прокоментували можливість зустрічі Путіна із Шольцом чи Трампом  Навіщо до дерунів додавати лимонний сік: лайфгак, який зробить страву ідеальною  Паста з ковбасками та баклажанами: рецепт італійської страви  Зима знову скасовується? Якою буде погода у п’яти великих містах України 6 січня  Від морозу до 9 градусів тепла: якою буде погода на Водохреще в Україні  Прогноз погоди в Україні на 6 січня: чи одягатися тепліше в понеділок  На Водохреще прогнозують невеликий мокрий сніг та дощвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.04.2024 344

Рисовий суп із консервованим тунцем: швидкий рецепт

Суп із консервів виручить завжди, коли треба швидко зварити першу страву.

6f986c748e2edae1d9d51f588418f2d7_05.04.24

Рибний супчик можна приготувати з будь-якими консервами, але тунець у власному соку надасть страві особливого смаку, а для густоти та ситості додамо рис, він найкраще поєднується з рибними консервами. Пише ТСН. 

Інгредієнти

тунець консервований - 1 банка

рис - 100 г

картопля - 3 шт.

вода - 1500 мл

морква - 1 шт.

ріпчаста цибуля - 1 шт.

олія - 2 ст. л.

лавровий лист - 1 шт.

перець чорний горошком - 4 шт.

сіль

  1. Цибулю очистіть і наріжте кубиками, моркву — соломкою. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
  2. Картоплю очистіть та наріжте невеликими кубиками.
  3. Рис ретельно промийте.
  4. У каструлю влийте воду. Доведіть до кипіння і опустіть у неї картопля та рис. Варіть до готовності. Додайте обсмажену цибулю з морквою, трохи розім'ятою вилкою консерви, лавровий лист, перець та сіль. Варіть ще п'ять хвилин.

Поради:

Під час подавання суп посипте свіжою зеленню.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рисовий суп із консервованим тунцем: швидкий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.04.2024 344
Еще материалы раздела «Суспільство»