<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
08.04.2024 630

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 квітня

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

a42a339558acb8a7194c8e944abeb3b2_08.04.24

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день на день не припадає. Кого очікує фінансовий успіх цього тижня – від 8 до 14 квітня? Пише ТСН. 

Овен

Необхідно остерігатися шахраїв: обдурити представників знака спробують як незнайомі, так і – що виявиться особливо образливим – близькі і навіть рідні люди, які потрапили до складної фінансової ситуації.

Телець

Не варто ухвалювати важливих фінансових рішень під впливом емоцій: вони затьмарять не тільки розум, а й інтуїцію, тому продиктовані нею дії в результаті виявляться помилковими та призведуть до збитків.

Близнята

Стаючи до реалізації нового фінансового проєкту, важливо зважити свої сили: їх має вистачити на тривалу дистанцію, інакше доведеться, не витримавши темпу, зійти з неї.

Рак

Хороший прибуток може принести розпочата у цей час викладацька діяльність: ділячись з іншими своїми знаннями, вдасться заробити спочатку професійний авторитет, а згодом і непогані гроші.

Лев

Тиждень підходить для занять благодійністю, за якою – в буквальному розумінні слова – не доведеться, далеко ходити: можливо, людина, яка потребує допомоги та підтримки, живе в сусідній квартирі.

Діва

До можливої в цей час пропозиції добре заробити, особливо якщо для цього нічого не потрібно буде робити, необхідно поставитися з обережністю: легко можна буде стати жертвою шахраїв.

Терези

Нинішній тиждень – той рідкісний випадок, коли можна і потрібно брати на себе чужу роботу: виконавши її швидко та якісно, можна буде розраховувати не лише на похвалу начальства, а й на збільшення зарплати.

Скорпіон

До великих грошових надходжень, які виникнуть у цей час, необхідно ставитися дбайливо: витратити їх можна буде легко і просто, але як би згодом не пошкодувати про свою марнотратство.

Стрілець

Професійний – фінансовий – успіх чекає на тих, хто, працюючи, думатиме не про результат, а про процес: тільки отримуючи задоволення від самої діяльності, можна буде справді щось заробити.

Козоріг

Представникам знака, які мріють заробляти більше, ніж зараз, зірки наполегливо рекомендують сісти за парту: нові знання дозволять обійняти нову посаду або змінити професію на більш грошову.

Водолій

Час сприятливий для ділових переговорів – досягнуті в результаті домовленості допоможуть покращити спільний бізнес і, як наслідок, отримувати значно серйозніші дивіденди, ніж раніше.

Риби

Не варто ділитися професійною інформацією з колегами, навіть якщо ви цілком і повністю довіряєте їм: спокуса втілити в життя ваші ідеї може виявитися настільки серйозною, що людина не встоїть.

Оценка материала:

5.00 / 3
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 квітня 5.00 5 3
Життя та Стиль / Особисті фінанси
08.04.2024 630
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»