НОВИНИ ДНЯ: Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добу  Банки скоротили іпотечне кредитування українців  У Росії найбільша алмазна компанія заявила про кризу і закриття копалень  Путін уже лякає інші країни ударами: що говорить  Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопада  У РФ припинили польоти половина літаків Airbus: у чому причина  Нові відстрочки, МСЕК та реєстр для військових. Як зміниться мобілізація в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.04.2024 318

Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

Як приготувати ніжні сирники з манкою

Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою. Пише ТСН. 

Інгредієнти для приготування сирників:

  • домашній сир  — 600 г,
  • яйце  — 1 шт.,
  • цукор  — 4 ст. л.,
  • ванільний цукор — 1 ч. л.,
  • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
  • олія для смаження.

Приготування сирників:

  • До сиру додайте  яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
  • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
  • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
  • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
  • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
  • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.04.2024 318
Еще материалы раздела «Суспільство»