<
НОВИНИ ДНЯ: На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінецьвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
09.04.2024 314

Озонування приміщення

 Озонування приміщення є екологічно чистою технологією очищення, за допомогою газу озону. В останні роки озонування вирішує багато проблем у сфері клінінгу. Компанія «Еко Озон», проводить дезінфекцію вашого будинку, квартири, офісу, помешканні.

Для чого потрібний озонатор?

Озонатор – прилад, який виділяє сильний окислювач озон для знищення мікроорганізмів.

Озонування повітря здатне:

1. знезаразити приміщення.
2. нейтралізувати пари ртуті.
3. знищити комах, гризунів.
4. видалити неприємний запах.
5. видалити плісняву та грибок.

Озонування є:

- безпечним;
надійним та ефективним;
швидко;
гарантований результат.

«EcoOzon» надає максимальний результат озонування:

Швидкість обробки.
Завдяки сучасній техніці, дезінфекція відбувається максимально швидко. Газ заповнює приміщення, завдяки цьому знищення шкідливих мікроорганізмів і бактерій відбувається за лічені секунди.

Дезінфекція.
Озон усуває всі інфекції, мікроби та спори. Він проникає в усі важкодоступні місця, куди за допомогою дезінфекційних засобів не дістатись.
Видалення сторонніх запахів.
Озон дає змогу позбутися стійких «ароматів» (видалення трупного запаху, запах гару та кіптяви після пожежі, усунення плісняви та грибка, сигаретний дим і т.д.)

Поліпшення мікроклімату.
Озонування не тільки вбиває шкідливі бактерії, а й позитивно впливає на людину: зміцнюється імунітет, підвищується кисень в крові, нормалізується тиск, поліпшується самопочуття, знижується рівень стресу.

Безпека для здоров’я організму.
Триатомний кисень (озон) після взаємодії з повітрям розпадається на звичайний кисень, який корисний для всього живого.

Для того, щоб розуміти скільки знадобиться часу на озонування, потрібно відштовхуватись від таких факторів:
1) площа приміщення;
2) причина озонування.

Ця робота займає від 1 години до 24 години.

У помешкання можна заходити не раніше, ніж через півтори години після завершення роботи, через те, що озон розпадається до максимально допустимої концентрації.
Після завершення роботи озонатора необхідно провітрити територію, щоб зайшов свіжий кисень.
Проводиться озонування лише в закритому приміщенні. Після обробки, озон перетворюється в кисень, тому процес є екологічний і проводиться без будь-яких хімічних засобів. Озон не псує предмети інтер’єру та покриття.

Вартість цієї послуги невисока, подобається людям, які не байдужі до свого здоров’я. Як би ми не хотіли, не намагалися перебувати на свіжому повітрі, але більшість часу ми проводимо в закритій будівлі. Постійне перебування в приміщенні позначається на нашому здоров’ї. У повітрі, яким ми дихаємо є різні бактерії, віруси, а звичайного вологого прибирання є замало. Але наука не стоїть на місці, і вигадали розв’язання цієї проблеми – озонуванням. Цю послугу надасть «Еко Озон» - компанія, яка зарекомендувала себе з іншого боку. І підтвердження цьому є наші клієнти, які залишають позитивні відгуки й завжди раді звернутись до нас.

Більшість людей думають, що озонування - це марна трата грошей та часу, тому що нічого шкідливого та небезпечного бути не може. Але, разом із повітрям ми вдихаємо безліч різних токсинів.

Переваги компанії Eco Ozon.

Тільки перевірені виконавці.
Турбота про наших клієнтів.
Швидко і зручно.
Доступні ціни.
Під ключ.

Як ми працюємо:

1. Оформлюєте заявку в нас на сайті, або телефонуєте за номером телефону.
2. Домовляєтесь про зустріч.
3. Проводимо дезінфекцію.
4. Ви приходите, приймаєте роботу.
5. Оплата після виконання роботи.

Оценка материала:

5.00 / 3
Озонування приміщення 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
09.04.2024 314
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.