<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.04.2024 146

Солона карамель: рецепт приготування від шеф-кухаря

Чудово підходить для випічки, десертів або шоколадних цукерок.

d7ea0a779c39c31aa06d536933cdf4f1_14.04.24

Здатність здивувати смаком завжди вартує уваги. І коли йдеться про солодощі, варто звернути увагу на неочікувані поєднання. Шеф-кухар Жюль Вірінга вирішив поділитися секретом одного зі своїх найулюбленіших рецептів – солоної карамелі, яка стане ідеальною основою для вашої випічки, десертів або шоколадних цукерок. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Цукор - 230 г

Вершки - 280 г

Вершкове масло - 70 г

Глюкозний сироп - 50 г

Сіль - 3 г

Білий шоколад - 40 г

Приготування

Щоб приготувати солону карамель, спершу карамелізуйте цукор на середньому вогні до темного кольору. Помішуйте якомога менше, щоб він не кристалізувався. Поступово додайте вершки, вершкове масло, глюкозний сироп і сіль. Після досягнення температури 112°C перелийте суміш до миски і додайте білий шоколад. Обов’язково тримайте ручний блендер на дні чаші, щоб повітря не змішувалося з карамеллю.

Накрийте та залиште карамель охолонути до кімнатної температури перед використанням.

За словами шеф-кухаря, солона карамель, приготована за цим рецептом, вразить вас своїм багатим смаком та неповторним ароматом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Солона карамель: рецепт приготування від шеф-кухаря 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.04.2024 146
Еще материалы раздела «Суспільство»