<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.04.2024 268

Без дріжджів і цукру: рецепт дієтичної паски від Лілії Цвіт

Якщо ви дотримуєтеся певних правил харчування, спробуйте приготувати дієтичну паску за рецептом відомої української кулінарки Лілії Цвіт.

e5cd8a83e840c1d58f164ef4de68ca6a_15.04.24

Головною відмінністю дієтичних пасок від класичних є те, що в перших міститься менше калорій, жирів і цукру. Наприклад, Лілія Цвіт пропонує взяти стевію та рисове борошно, щоб зробити великодню випічку кориснішою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Банан - 2 шт.

курячі яйця - 4 шт.

какао-порошок - 4 ч. ложки

стевія - 8 ч. ложок

рисове борошно - 4 ст. ложки

розпушувач - 2 ч. ложки

родзинки - 100 г

цедра лимона - 1 ст. ложка

чорний шоколад - 100 г

вершки 33% - 100 мл

Як приготувати дієтичну паску від Лілії Цвіт:

  1. Покладіть до миски нарізані банани, додайте яйця, стевію, рисове борошно, розпушувач і какао-порошок. Все добре перемішайте за допомогою блендера до однорідної маси.
  2. Додайте родзинки (попередньо пропарені й підсушені) та лимонну цедру, перемішайте, щоб вони розподілилися в тісті рівномірно. Розділіть тісто на 4 форми (діаметр 7 см), наповнюючи їх на 2/3 об'єму.
  3. Поставте форми з тістом до мікрохвильової печі на 6-9 хвилин на максимальну потужність або до духовки, розігрітої до 180 градусів, на 20-30 хвилин.
  4. Поки готується паска, можна зробити глазур. Для цього залийте шматочки шоколаду гарячими вершками, перемішайте до однорідності та змастіть ними готові паски. Можна прикрасити на свій смак.

Оценка материала:

5.00 / 3
Без дріжджів і цукру: рецепт дієтичної паски від Лілії Цвіт 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
15.04.2024 268
Еще материалы раздела «Суспільство»