Життя та Стиль
Суспільство
Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски
Чудова холодна закуска, яка підійде як для повсякденного, так і святкового столу. З приготуванням цієї страви впорається навіть той, хто не вміє готувати.
Паштет готується з вареного яйця, обсмаженої цибулі, волоського горіха та часнику. Така закуска матиме гарний вигляд на столі, якщо викласти її на скибочки хліба за допомогою кулінарного шприца. Пише ТСН.
Інгредієнти:
Інгредієнти
Яйця - 4 шт.
горіхи волоські (очищені) - 50 г
цибуля ріпчаста - 250 г
вершкове масло - 30 г
олія - 30 г
часник - 2 зубчики
сіль - 0,5 ч. л.
перець чорний мелений
Яйця відваріть круто. Очистіть та охолодіть.
Цибулю ріпчасту очистіть, помийте. Наріжте кубиками. У сковороду викладіть олію та вершкове масло і обсмажте цибулю до золотистого кольору.
Волоські горіхи очистіть від шкаралупи та перегородок.
Помістіть у чашу блендера нарізані яйця, обсмажену цибулю, ядра волоського горіха, подрібнені зубчики часнику, перець та сіль. Подрібніть вміст блендера до однорідної маси. Готовий паштет викладіть із блендера і відправте в холодильник на одну годину.
Поради:
- Яєчний паштет можна використовувати як начинку для тарталеток, намащення для бутербродів.