Життя та Стиль
Суспільство
Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції
Картопляний салат з овочами і оригінальною заправкою — чудова страва для святкової вечері.
Приготування теплого салату з картоплею і перцем займе досить багато часу, більше години, але результат вас не розчарує. Пише ТСН.
Інгредієнти
- 300 г дрібної рожевої картоплі
- 1 ст. л. оливкової олії
- 70 г оливок без кісточок
- 1 ч. л. бальзамічного оцту
- 2 стрілки зеленої цибулі
- 2 гілочки петрушки
- 1 ч. л. негострої гірчиці
- по 1/2 червоного, зеленого і жовтого болгарського перцю
- 1 скл. виноградних помідорів
- 1 ч. л. орегано
- сіль і чорний перець
Приготування
Ретельно вимийте і, не очищаючи від шкірки, розріжте на товсті кружальцями або половинки картоплю. Обсмажте в сковороді з олією майже до готовності. Доведіть до готовності в мікрохвильовці в режимі "гриль" або в духовці з температурою 220°С протягом 7-10 хвилин.
Наріжте кубиками і спасеруйте всі перці. Змішайте в салатниці скибочки картоплі, перець, оливки, помідори, помиті і нарізані цибулю і петрушку.
З'єднайте в чашці оливкову олію, винний і бальзамічний оцет, гірчицю, орегано, сіль і перець і полийте соусом салат.