<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Україна
19.04.2024 798

Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні

Україна хоче показати, що війна, яку розв'язав Путін, перекинулася на Росію.

696d08693a51e0a8868cbf607f712dba_19.04.24

Україна має план на зменшення військового потенціалу російської армії. Пише ТСН. 

Про це сказав очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю американській газеті The Washimgton Post.

"Ми запропонували план, спрямований на зменшення російського потенціалу. Він охоплює багато аспектів, наприклад, військову промисловість... критично важливі військові цілі, їхні аеродроми, їхні командно-диспетчерські пункти", - сказав Буданов.

Очільник розвідки пояснив, що мета полягає в тому, щоб показати, що Володимир Путін не може "захистити населення від проникнення війни до Росії".

"Коли ти сидиш, скажімо, в Пітері і дивишся війну тільки по телевізору, ти завжди підтримаєш. … Але люди починають нервувати, коли якийсь об’єкт (падає - ред.) біля їхнього будинку", - сказав він.

Нагадаємо, відповідно до ранкового звіту Генштабу, станом на 18 квітня на Донеччині окупанти намагаються покращити своє положення і вибити ЗСУ із рубежів.

Оценка материала:

5.00 / 4
Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні 5.00 5 4
Політика / Україна
19.04.2024 798
Еще материалы раздела «Україна»