<
НОВИНИ ДНЯ: Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникамвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
20.04.2024 236

У Києві паркування знову стане платним

Від 22 квітня паркування на муніципальних паркінгах буде платним від 8:00 до 22:00.

ba8107eb4fe94d207a2c90e61c2f06d0_20.04.24

У Києві паркування знову стане платним. Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні у застосунку "Київ Цифровий".

Від 22 квітня паркування на муніципальних паркінгах буде платним від 8:00 до 22:00. В інший час будніх днів, а також у суботу та неділю паркування залишається безкоштовним.

Водіям радять налаштувати сповіщення про активне паркування у застосунку. Тоді "Київ Цифровий" нагадуватиме про пакрування щогодини, а о 22:00 автоматично його завершить, якщо цього не зробить водій.

Користувачі застосунку також можуть запланувати автоматичне завершення паркування, натиснувши на позначку годинника щойно розпочнуть паркування авто.

За вчасною оплатою слідкуватимуть інспектори з паркування. Під час повітряної тривоги вони не мають права штрафувати водіїв.

Це вже не вперше, коли плату за стоянку автомобілів на муніципальних майданчиках скасовують. З літа 2021 року, коли Київ суттєво підняв вартість і став контролювати оплату, це ставалося ще тричі: через суди, через бюрократію й через початок великого вторгнення.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2024 року КМДА через сервіс "Київ Цифровий" повідомила, що паркування в місті стало "тимчасово безплатним". Це відбулося через судову справу: Шостий апеляційний адмінсуд Києва підтвердив рішення Окружного адмінсуду і визнав незаконним розпорядження КМДА про затвердження тарифів.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві паркування знову стане платним 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
20.04.2024 236
Еще материалы раздела «Столиця»