<
НОВИНИ ДНЯ:  Демократична система чи сильний лідер: що кажуть українці – соцопитування  США передають потужну військову допомогу Україні: що буде в пакеті  Армія РФ суттєво збільшила кількість атак на фронті: в ISW назвали мету ворога  Бомбезні крильця в кока-колі. Приготуйте цю смакоту, якщо втомились від звичайних страв  До України їдуть заморозки: дати і карта погоди  Ціни знижуються. Скільки коштує оренда житла у великих містах Польщі  Дрони Magura V5 завдали російському флоту шалених збитків: у ГУР назвали сумувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.04.2024 256

Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт

Приготуйте булгур із грибами як самостійну страву або як гарнір до м'яса чи риби. Страва дуже корисна, проста в приготуванні, не розварюється до кашоподібного стану, а зберігає свою форму.

e94ae44d441facb66ac5c9c2ffc310b7_28.04.24

Обсмажте моркву, болгарський перець, гриби та цибулю. Додайте до овочів крупу, залийте водою з томатною пастою і протушкуйте до готовності. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Булгур - 230 г

Вода - 500 мл

паста томатна - 1 ст. л.

Печериці - 300 г

перець болгарський - 1 шт.

морква - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 2 зубки

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Булгур промийте під проточною водою.
  2. Овочі помийте і почистьте. Болгарський перець після видалення з нього насіння, моркву й цибулю наріжте на дрібні кубики, а гриби – на середні пластини.
  3. У сковороді на невеликій кількості олії обсмажте до м'якості цибулю з морквою, додайте болгарський перець, вичавлений через прес часник і гриби.
  4. Обсмажте все до випаровування рідини. Влийте гарячу воду, всипте булгур, додайте томатну пасту, поперчіть, посоліть і перемішайте.
  5. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 15-20 хвилин до повного випаровування рідини.
  6. Зніміть з вогню та залиште під кришкою на 15 хвилин.
  7. За бажанням додайте куркуму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.04.2024 256
Еще материалы раздела «Суспільство»