<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати швидкий пиріг з куркою: рецептом ділиться фудблогерка  Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепловсі новини дня
Політика
Європа
30.04.2024 203

Росіяни заохочують білоруську молодь до розробки та виробництва безпілотників

До Мінська приїхала представницька делегація від Казанського технічного дослідницького університету.

3c372d6316fe1c978d54205b29768260_30.04.24

У білоруському державному технічному університеті розпочався Міжнародний молодіжний форум з розробки БПЛА, який курують росіяни. Пише ТСН. 

Про це інформує Центр національного спротиву у повідомленні.

Так, на форумі були помічені представники терористичної організації ПВК «Вагнер». Задачею форуму є “максимально залучити молодих білорусів до розробки й виробництва БПЛА для ЗС РФ”.

Кураторами форуму є держсекретар “союзної держави” Дмітрій Мезенцев й посол РФ Боріс Гризлов.

Також до Мінська приїхала представницька делегація від Казанського технічного дослідницького університету, яка займається  розробленням бойових БПЛА у РФ.

Саме до університету у Казані очікують  постачання наукових кадрів для роботи на російський ОПК.

Центр національного спротиву зауважує, що кожен, хто допомагає ворогу чинити агресію проти нашої держави, буде покараний.

Тим часом, у Службі безпеки України закликали сприймати будь-які заяви представників білоруської влади з приводу міфічних терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій, що грають на руку Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни заохочують білоруську молодь до розробки та виробництва безпілотників 5.00 5 2
Політика / Європа
30.04.2024 203
Еще материалы раздела «Європа»