<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Політика
Україна
01.05.2024 284

В Києві відкрили центр рекрутингу до ЗСУ: подробиці

Незабаром планують відкриття рекрутингового центру і на Лівому березі столиці.

60426e8d0b915e03ea982b10338c239b_01.05.24

У приміщенні ЦНАП Солом’янського району Києва у вівторок, 30 квітня, відкрився перший в столиці центр рекрутингу ЗСУ. Не за горами відкриття ще одного рекрутингового центру української армії на Лівому березі, а згодом аналогічні центри можуть з'явитися в кожному столичному районі. Пише ТСН. 

Про це заявив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко в коментарі для "Укрінформ".

"Ми подивимося залежно від того, яке буде навантаження, але вже декілька плануємо. Це зараз на правому березі такий пілотний проєкт. Також ми на лівому березі відкриємо через певний час. Але ми вважаємо, що це треба зробити в принципі в кожному районі міста Києва. Тоді буде ефект, зручність для громадян", – зазначив Сергій Попко.

Він додав, що люди, які хочуть вступити до лав ЗСУ, гідні мати можливість зручно дістатися рекрутингового центру, щоб обрати підрозділ і посаду, де б вони хотіли служити.

Нагадаємо, ТСН.ua зібрав перелік актуальних вакансій в Силах оборони. Кандидатам, які виявили бажання йти захищати державу, надається можливість обрати спеціальність і підрозділ для служби.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Києві відкрили центр рекрутингу до ЗСУ: подробиці 5.00 5 2
Політика / Україна
01.05.2024 284
Еще материалы раздела «Україна»