НОВИНИ ДНЯ: Що робити, щоб буряк швидше зварився: 25 хвилин на будь-який розмір плоду — і каструля буде чистою  Церковний календар на грудень 2024 року: коли до дітлахів прийде святий Миколай і дата Різдва  На вихідних погода в Україні зміниться, - прогноз  Удари західними ракетами і системами по РФ змінять характер війни, - ISW  Рецепт сирної запіканки з манкою  Синоптики погіршили прогноз погоди на вихідні: які регіони постраждають найбільше  Байден хоче списати майже 5 мільярдів доларів боргу Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.05.2024 407

Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт

Особливість приготування курячих крилець у тому, що вони готуються в маринаді з кетчупу і томатної пасти.

4d8f8b09aa0b3bdbdb11ce4bd2d0503c_04.05.24

Для приготування страви замаринуйте крильця в томатному маринаді з додаванням спецій і запечіть у духовці. Пише ТСН. 

Інгредієнти

крильця курячі - 500 г

кетчуп шашличний - 3 ст. л.

паста томатна - 2 ст. л.

Часник - 3 зубки

Олія - 1 ст. л.

паприка мелена солодка - 1 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

Курячі крильця помийте та обсушіть.

Для маринаду змішайте в мисці кетчуп, томатну пасту, вичавлений через прес часник, олію, паприку, перець і сіль. Перемішайте.

Курячі крильця з'єднайте з маринадом, добре перемішайте. Покладіть до холодильника на три години.

На деко, застелене пергаментним папером, викладіть курячі крильця. Зверху змастіть маринадом, який залишився. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 20-30 хвилин.

Поради:

  • Спеції використовуйте за власним смаком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.05.2024 407
Еще материалы раздела «Суспільство»