<
НОВИНИ ДНЯ: Україна знищує кораблі-ракетоносії Чорноморського флоту швидше, ніж РФ їх будує  Банки України отримали рекордний прибуток з початку року  Україна націоналізує два трубні заводи, які пов'язані з російським олігархом Горіловським  В Україні знову похолодає: синоптик назвав конкретні дати  Видатні українські військові минулого, які неодноразово давали прочуханки росіянам  Як можуть зрости ціни на автомобільне паливо з липня: прогноз експертів  Літні "плюси" будуть не скрізь. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Українівсі новини дня
Політика
Україна
05.05.2024 186

Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16

Захід почне постачати винищувачі за однієї умови.

Постачання західних систем протиповітряної оборони буде привʼязане до початку постачання винищувачів F-16. Пише ТСН. 

Таку думку в етері 1+1 висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Він заявив, що країни Заходу не почнуть постачати винищувачі F-16, поки не будуть впевнені, що вони "прикриті" протиповітряною обороною.

"Сьогодні з'явився найімовірніший і правильний прогноз з цього приводу, на що потрібно орієнтуватися: постачання Patriot прив’язано до постачання літаків. Поки не буде поставлено більше систем для того, щоб прикрити ці літаки — їх не буде, треба сказати правду", – заявив Мусієнко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ПС відповіли, коли перші F-16 з'являться в Україні.

Крім того, ми раніше інформували, що українські пілоти на F-16 будуть одними з найкращих у світі, але Росія намагатиметься їх збити.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16 5.00 5 2
Політика / Україна
05.05.2024 186
Еще материалы раздела «Україна»