<
НОВИНИ ДНЯ: Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війнивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.05.2024 613

Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року

Усі зміни, які назрівали за попередні два тижні, тепер стають очевидними. Ефективними є будь-які починання та дії, пов'язані з фінансами, способами заробітку і взагалі всім тим, що приносить стан комфорту. Гарний час для довгострокового планування та ухвалення відповідальних рішень.

51a231e0c26328e04adb55c2ba0e2cff_06.05.24

7 травня Сонце в гармонійному аспекті із Сатурном потребує дисципліни та пунктуальності, але й створює гарні умови для професійних досягнень. Знайти своє покликання та просунутися у кар'єрі допоможуть старі зв'язки, протекція впливових людей. Ті, хто давно шукає роботу, зможе знайти перспективне місце з хорошим доходом. Нове місце може здатися спочатку не зовсім підходжим, але пізніше ви переконаєтеся, що це найкращий варіант. Пише ТСН. 

8 травня молодик о 05:22 за київським часом у Тельці, позитивному, плідному та стабільному знаку зодіаку. Телець — стародавнє зодіакальне сузір'я, відоме задовго до нашої ери. З'явилося за часів, коли астрономія ще тільки складалася як наука. Символічно Україна перебуває під керуванням Тельця і, відповідно, Венери.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологиня Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН

Тиждень динамічний і водночас суперечливий. Це досить напружений час, коли вам потрібні дисципліна, терпіння і відповідальність. Багато хто отримає шанс вирватися з колії робочих буднів і вирушить у захопливе відрядження. На вас чекає довгоочікувана нагорода за минулі заслуги та створення міцної бази для майбутніх успіхів. Активне спілкування у тій сфері, в якій ви зайняті, допоможе знайти надійних партнерів, закласти міцний фундамент на майбутнє.

ТЕЛЕЦЬ

Починання підприємців отримають протекцію від впливових осіб. Не бійтеся шукати підтримки у друзів, вони допоможуть вирішити юридичні проблеми, які можуть виникнути в цей період. У спілкуванні з новими партнерами чи колегами поводьтеся тактовніше. Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар'єра, а й фінансове становище. Бізнесменам варто тримати рота на замку, тому що не всі з оточення бажають вам успіху і можуть вкрасти вашу геніальну ідею.

БЛИЗНЯТА

Звертайте увагу на інформацію, що надходить, яка принесе користь у робочій сфері. Підвищуйте свою кваліфікацію, читаючи спеціальну літературу чи пройшовши спеціальні курси. Будь-яке починання, яке буде закладено цього місяця, вже наступного року принесе вам дохід. Не виключено, що біганина інстанціями та конторами виснажить морально, але наприкінці місяця ви зможете відпочити від проблем, і насолодитися своїми успіхами. У розподілі коштів варто покладатися на холодний розрахунок.

РАК

Можливо, саме цього тижня ви зможете знайти здоровий баланс між роботою та сім'єю. Гармонію у парі можна закріпити спільною поїздкою. Самотнім бажано вийти із зони свого комфорту. Незабаром коло знайомих значно розшириться, і серед них можна буде знайти того, хто стане справжньою опорою та підтримкою на довгі роки. А ось зі старими партнерами не зв'язуйтесь – розчарування буде ще боліснішим. Зірки рекомендують усіляко зміцнювати стосунки з рідними.

ЛЕВ

На вас чекає гарний час, коли можна відкласти роботу і забути про клопіт. Ви на це заслуговуєте! Але ретельно плануйте всі витрати, щоб не опинитися на мілині. Успіх у коханні гарантований, особливо тим, хто давно самотній. Головна умова – бути у центрі та зайняти активну соціальну позицію. Старі рани затяглися, і, мабуть, ви знову готові пробувати. Доленосне знайомство відбудеться в розслабленій атмосфері: на пляжі, в кафе, колі друзів. Сімейним людям необхідно більше часу проводити зі шлюбним партнером.

ДІВА

У професійному плані тиждень принесе безліч пропозицій, але не всі будуть перспективними у фінансовому плані. Підприємцям доведеться звернутися до фахівців, згаяти час, щоб вирішити проблеми з документами. Можливе несподіване відрядження. Сміливо залучайте та об'єднуйте людей: ваша комунікабельність та лідерські якості допоможуть "заразити" ентузіазмом оточення. Приділіть увагу дітям та їхньому навчанню, і ваші зусилля дадуть чудові результати.

ТЕРЕЗИ

Ви маєте ухвалити низку важливих рішень, які визначать ваше майбутнє. У професійній сфері на вас чекає безліч приємних змін, але багато залежатиме від колег та партнерів по бізнесу. Всі зміни передбачають стабільне зростання та рух до ваших цілей. Але, пам'ятайте про те, що щастя не падає з неба – воно створюється наполегливою працею. Є тріщини у ваших стосунках, які не дають спокою. Суперечки з родичами краще відкласти або поступитися заради "солом'яної згоди".

СКОРПІОН

З'явиться можливість поліпшити умови праці, перейшовши інше місце роботи. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності та таланти, що дозволить отримати підвищення на посаді чи зміцнити існуюче становище. Але варто побоюватися заздрісних колег. У сім'ях можливі проблеми з дітьми, на їх вирішення потрібно багато терпіння, витримки, а в деяких випадках – грошових витрат. Іноді родичі будуть налаштовані вороже, але наберіться терпіння, щоб не провокувати конфлікт.

СТРІЛЕЦЬ

Фінансову ситуацію можна назвати неоднозначною. Загалом коштів на все вистачить, якщо ви будете прагматичнішими. Рівень ваших доходів зараз залежить від холодної голови. Найкращим вкладенням буде придбання нерухомості, якщо є "заначка". Ті, хто давно шукає роботу, зможуть знайти перспективне місце. Тиждень принесе приємні сюрпризи у сфері любовних стосунків. Особливу увагу приділіть дітям, намагайтеся частіше щиро говорити з ними.

КОЗОРІГ

Важливі події пов'язані з роботою та особистим життям, і, як завжди, ви будете відповідальні за все! Щира розмова допоможе зрозуміти одне одного або остаточно розставити крапки над "і". Колишні кохані зможуть відродити стосунки після розлучення. Але, як легко все не починалося, намагайтеся не прив'язуватися і не будувати далекосяжних планів, насолоджуйтесь моментом. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності та таланти, що дозволить отримати довгоочікуване підвищення по службі.

ВОДОЛІЙ

Протягом тижня продовжаться заплановані ранні заходи побутового плану, такі як облаштування житла, придбання предметів, що прикрашають побут. Взаємини в сім'ях більш спокійні, і, в одному випадку подружжя просто втомилося від сварок, а в іншому — віддало перевагу байдужості. Романтичні партнери відчуватимуть напруженість у взаєминах, особливо якщо є проблеми з довірою. Робота нарешті почне приносити свої плоди — ви отримаєте те, що хочете. Бажаний приз на вас чекає!

РИБИ

Фінансова сфера поступово покращуватиметься, чекайте на несподівані надходження з різних джерел. Може здаватися, що минулі досягнення руйнуються на очах, а стосунки з людьми приносять розчарування, але навіть якщо це так, то знайте – всі зміни на краще! Жінки мають чудовий шанс познайомитися з гідним претендентом. Нові стосунки будуть засновані на спільності інтересів та дружній підтримці. Ті, хто працює за наймом, уважно придивіться до своїх колег, щоб знайти вірних соратників.

Оценка материала:

5.00 / 3
Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
06.05.2024 613
Еще материалы раздела «Суспільство»