НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.05.2024 248

Ідеальна закуска на вихідні. Рецепт "лінивої" піци, яка готується за 10 хвилин

Часом хочеться поласувати чимось смачненьким, але часу на приготування немає, а чекати на кур'єра дуже довго. Втім, фанатам піци точно не варто сумувати, адже ідеальну альтернативу цій страві можна зробити усього за 10 хвилин.

_b1861a3823c8008715022da4af0e8261_650x410_12.05.24

Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на відеорецепт від блогерки з ніком karinafisenkova, яким вона поділилася в Instagram.

Приготувати "ліниву" піцу дуже легко. Для цього вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 10 шматочків хліба
  • томатний соус або кетчуп
  • сир сулугуні
  • італійські трави
  • ковбаса.

Почнемо приготування. Викладіть на застелене пергаментом деко 5 шматочків хліба. Зверху посипте їх натертим сиром, а потім накрийте перший "шар" хлібом, що залишився.

На кожному зі шматочків майбутньої піци ложкою продавіть невеликі "ямки", у які викладіть томатний соус або кетчуп. Посипте усе італійськими травами, зверху викладіть ще порцію сиру, а фінальний "шар" - нарізана ковбаса.

Складові можна змінювати в залежності від того, що у вашому холодильнику. Головне - аби вам було смачно.

Поставте деко у розігріту духовку та почекайте, поки розплавиться сир. Ця смачна закуска точно сподобається дітям і дорослим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ідеальна закуска на вихідні. Рецепт "лінивої" піци, яка готується за 10 хвилин 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.05.2024 248
Еще материалы раздела «Суспільство»