<
НОВИНИ ДНЯ: "Хай краще завод буде законсервований": голова Житомирського ТЦК оскандалився заявою щодо мобілізації  Погоду вихідними визначатиме циклон: прогноз на 15 та 16 червня  Командир "Грузинського легіону" заявив про отруєння: що відомо  Перед Самітом миру Китай просуває у світі власний план щодо війни в Україні – Reuters  "Став плюс". У ГУР розпочали масштабну кампанію з рекруту цивільних  Україну у вихідні накриє циклон. Синоптик дала прогноз на весь уїкенд  У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізаціївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.05.2024 432

Як приготувати котлети в духовці

Чудовий спосіб приготувати багато соковитих котлет, не стоячи біля плити – це запекти в духовці. Вони виходять кориснішими, ніж смажені на сковороді.

93b91b0f4bf756f875acb63418b18173_14.05.24

Підготуйте фарш, сформуйте котлети та відправте їх у духовку. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинина (фарш) - 700 г

яловичина (фарш) - 300 г

яйця - 1 шт.

картопля - 2 шт.

цибуля ріпчаста - 3 шт.

часник - 3 зубчики

перець чорний мелений

сіль

  1. Картоплю та цибулю очистіть і помийте. Картоплю натріть на дрібну тертку, цибулю дрібно наріжте, часник видавіть через прес.
  2. У миску викладіть свинячий і яловичий фарші. Додайте до них яйце, картоплю, цибулю, часник, перець та сіль. Перемішайте та відбийте.
  3. Сформуйте котлети однакового розміру, викладіть на деко, застелене пергаментом і змащене олією.
  4. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 30-35 хвилин до золотистого кольору.

Поради:

  • За бажанням обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.
  • Фарш можна використовувати будь-який.

Оценка материала:

5.00 / 4
Як приготувати котлети в духовці 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
14.05.2024 432
Еще материалы раздела «Суспільство»