Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати котлети в духовці
Чудовий спосіб приготувати багато соковитих котлет, не стоячи біля плити – це запекти в духовці. Вони виходять кориснішими, ніж смажені на сковороді.
![93b91b0f4bf756f875acb63418b18173_14.05.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/93b91b0f4bf756f875acb63418b18173_14.05.24.jpeg)
Підготуйте фарш, сформуйте котлети та відправте їх у духовку. Пише ТСН.
Інгредієнти
свинина (фарш) - 700 г
яловичина (фарш) - 300 г
яйця - 1 шт.
картопля - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 3 шт.
часник - 3 зубчики
перець чорний мелений
сіль
- Картоплю та цибулю очистіть і помийте. Картоплю натріть на дрібну тертку, цибулю дрібно наріжте, часник видавіть через прес.
- У миску викладіть свинячий і яловичий фарші. Додайте до них яйце, картоплю, цибулю, часник, перець та сіль. Перемішайте та відбийте.
- Сформуйте котлети однакового розміру, викладіть на деко, застелене пергаментом і змащене олією.
- Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 30-35 хвилин до золотистого кольору.
Поради:
- За бажанням обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.
- Фарш можна використовувати будь-який.