НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.05.2024 417

В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз

Новий тиждень в Україні й надалі приносить дощі та прохолоду – така погода ще протримається, проте недовго. Синоптикиня попередила про потепління, яке варто очікувати ближче до кінця тижня.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. Пише apostrophe.ua.

Вона написала, що завтра, тобто 15 травня, ще буде прохолодна погода, проте з 16 травня повітря почне прогріватись: "Завтра ще померзнемо трохи, а вже з четверга почнемо грітися".

15-го травня варто очікувати в Україні +13-16° вдень, на Закарпатті – до +17-20°, проте заморозки вже не передбачаються.

У середу Діденко також прогнозує дощі, ймовірно з грозами – фронт з опадами пройде півднем країни, проте Одещину не зачепить. Також дощі можна буде помітити у східних областях, місцями в центрі та в Карпатах.

"На решті території — без опадів", – пише синоптикиня.

В середу в більшості областей вітер буде помірним, проте на сході України та на Закарпатті пориви південно-східного вітру досягатимуть 15-20 метрів за секунду.

Київ у середу, 15 травня, матиме погоду без істотних опадів. Вночі показники сягнуть +4-6°, вдень – до +13-14°.

Вже в четвер, 16 травня, стовпчики термометра зростатимуть – до кінця тижня температурні показники мають сягнути 18-23° тепла вдень.

"Надалі повітря теплішатиме, дощ, який важко буде не помітити, найбільш ймовірний у суботу", – коментує Діденко

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що до України після заморозків з дощами прийде потепління.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.05.2024 417
Еще материалы раздела «Суспільство»