<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.05.2024 276

Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки

Булочки популярні у всьому світі, і вони універсальні – їх можна використовувати замість хліба, подавати до різних страв, робити з них бутерброди або використовувати для перекушування. Існує простий рецепт із кількох інгредієнтів, і вам навіть не знадобиться духовка.

_rbk_20_5b1063aaeec87e33e987413de959e98b_650x410_21.05.24

Як приготувати прості булочки на сковороді за 5 хвилин, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) із посиланням на Cookist.

Що вам знадобиться:

Молоко - 235 мл (1 чашка)

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль – 1,5 ч. ложки

Вода - 245 мл

Борошно - 600 г

Олія - 50 г

Сухі дріжджі - 10 г

Оливкова олія (або звичайна) – 4 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Будь-яка зелень

Як приготувати булочки на сковороді

У великій мисці змішайте молоко, воду, цукор, дріжджі та олію. Додайте сіль і починайте додавати борошно. Змішайте всі інгредієнти та замісіть однорідне тісто. Накрийте чистим рушником кухонним і залиште на 1 годину, щоб тісто піднялося.

Розділіть тісто на 16 частин. З кожної частини сформуйте кульки та дайте піднятися протягом 30 хвилин.

Злегка розкотіть кульки до стану коржів та обсмажте на розігрітій сковороді. Змішайте масло з часником і зеленню і змастіть цією сумішшю кожну булочку.

Секрети з приготування булочок

  • Для надання текстури та смаку посипте булочки крупною морською сіллю після того, як змастите їх олією.
  • Використовуйте для випікання хлібне борошно з високим вмістом білка, щоб отримати кращу текстуру та смак.
  • Для смаження візьміть сковороду із товстим дном. Це допоможе булочкам краще пропікатися усередині.
  • Товщина булочок визначає текстуру. Більш тонкі булочки будуть хрусткішими, а товстішими - повітряними.
  • Зберігайте булочки у герметичному контейнері (при кімнатній температурі) до 2 днів.
  • Такі булочки можна навіть заморозити - у пакетах із застібками чи герметичному контейнері та зберігати до 2 місяців. Дайте їм потім трохи розтанути та розігрійте в мікрохвильовій печі. Змастіть олією та зеленню перед подачею.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.05.2024 276
Еще материалы раздела «Суспільство»