НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
20.05.2024 463

Переваги та недоліки навушників вкладишів

Певний час саме вкладиші були найпопулярнішим типом конструкції навушників. Не останню роль в цьому зіграли виробники портативних плеєрів та перших мультимедійних мобільних телефонів, які додавали в комплект постачання навушники, і зазвичай це були саме вкладиші. З часом вони почали здавати позиції на користь вакуумних моделей, проте у 2015 році почався певний ренесанс вкладишів завдяки компанії Apple, яка представила свої перші бездротові навушники AirPods. 

Якщо сьогодні відкрити каталог навушників вкладишів: https://soundmag.ua/ru/catalog/headphones/?headp_tip_naushnikov=46, то можна побачити сотні варіантів від десятків виробників в досить широкому ціновому діапазоні. Вибрати серед них оптимальну пару непросто, і тим паче варто розібратися, чи підходять вкладиші саме вам, чи варто звернути увагу на інший тип конструкції навушників.

Про посадку та комфорт

Вкладишами називаються компактні внутрішньоканальні навушники, які вставляються у вухо, і фіксуються на початку вушного каналу завдяки своїй анатомічній формі. Цим вони відрізняються від вакуумних навушників, які додатково мають подовжений звуковід, який вставляється всередину вушного каналу, ближче до барабанної перетинки. Завдяки цьому з одного боку значно менше навантажується слух, проте і пасивна звукоізоляція програє порівняно із вакуумними моделями. Крім того, можливі нюанси пов'язані із міцністю посадки навушників у вухах, адже фактично вони там тримають завдяки своїй формі та анатомічним вигинам вуха. Оскільки в усіх людей форма та розміри вух різні, деякі конкретні моделі навушників не підійдуть конкретно вам, хоча в інтернеті ви прочитаєте чимало позитивних відгуків на них. Тому радимо по можливості самостійно прийти в магазин, та поміряти їх перед тим, як купувати.

Про підключення

Тривалий час вкладиші випускалися тільки з провідним типом підключення, але сьогодні цей тренд розвернувся в протилежно сторону. Саме провідних вкладишів на ринку дуже мало, а більшість представлених моделей є TWS навушниками. Зазвичай їх купують для використання в парі з телефоном, тому варто потурбуватися про наявність деяких додаткових функцій, які значно розширять їх можливості. В першу чергу мова йде про зовнішні органи керування - фізичні кнопки або сенсорні панелі, як дозволяють перемкнути трек, змінити гучність чи відповісти на дзвінок не дістаючи телефон з кишені. І по-друге, це режим прозорості, який відтворює в динаміках звук із зовнішніх мікрофонів. Це дозволить вам спілкуватися з іншими або просто чути все, що відбувається довкола, не знімаючи навушників.

Про активне шумозаглушення

Хітом останніх років є функція активного шумозаглушення ANC, але у випадку із вкладишами її наявність є сумнівною перевагою. Суть ANC полягає у відтворенні в динаміках навколишніх звуків, але в протифазі, щоб таким чином погасити звукову хвилю. Для ефективного результату потрібен також хороший рівень пасивної звукоізоляції, саме тому найкраще ANC працює в повнорозмірних навушниках, і гірше у вакуумних. У випадку з вкладишами активне шумозаглушення дасть скоріше косметичний ефект, оскільки навколишні звуки все одно будуть напряму потрапляти на барабанну перетинку через не повністю перекритий вушний канал. То ж якщо вам потрібен високий рівень акустичного комфорту, зверніть увагу на інші типи конструкцій.

Про автономність

Якщо говорити про провідні навушники вкладиші, то зрозуміло, що вони живляться від джерела, і зазвичай доволі невимогливі до його потужності. Тому ви спокійно можете використовувати їх з телефоном чи ноутбуком. Безпровідні TWS навушники через компактні розміри мають доволі невеликі акумулятори, то ж їхня автономність зазвичай коливається в діапазоні 5-7 годин на одному заряді, плюс декілька разів їх можна підзарядити від кейса, який йде в комплекті. Загалом цифри не видатні, але на повний робочий день з невеликою перервою вистачить. Додатковим бонусом буде підтримка швидкої зарядки, яка за декілька хвилин може зарядити навушники на 1-2 години відтворення музики.

Оценка материала:

5.00 / 3
Переваги та недоліки навушників вкладишів 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
20.05.2024 463
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Пять продуктов для красивого тела Пять продуктов для красивого тела

    В вопросе похудения строгие диеты помогают редко, а чаще они только ухудшают ситуацию. Лучше прибегать к правильному питанию, при этом включать в рацион отдельные продукты, которые помогают сбросить вес. Какие именно — расскажем ниже. 

  • Телевизоры Гейзер в Украине: доступные цены и высокое качество Телевизоры Гейзер в Украине: доступные цены и высокое качество
  • Високо потужні av ресивери yamaha для справжніх поціновувачів звука Високо потужні av ресивери yamaha для справжніх поціновувачів звука

    Av ресивери – це центральна складова аудіосистеми, яка забезпечує розшифровку та посилення сигналів. Вони надходять до неї з різних джерел, перетворюються та передаються на екран або колонки. Це своєрідний посередник між ноутбуком або програвачем та колонками. Саме тому без цього компонента зібрати хороший домашній кінотеатр просто нереально.

  • Який одноразовий посуд вибрати для закладів громадського харчування? Який одноразовий посуд вибрати для закладів громадського харчування?

    Невід'ємною частиною багатьох закладів громадського харчування є одноразовий посуд. Ресторани, кафе, кав'ярні і фудкорти не обходяться без паперових чи пластикових тарілок, салатників і стаканчиків. Такі вироби мають багато переваг, серед яких зручність, практичність, гігієнічність і безпека. Щоб заощадити час та кошти, закладам громадського харчування варто купувати одноразовий посуд оптом.

  • Где купить косметологическую тележку Где купить косметологическую тележку

    Каждый косметолог знает, насколько важно иметь качественное и удобное оборудование для работы. Тележка для косметолога (https://beauty-market.com.ua/g4998769-kosmetologicheskie-telezhki) – это незаменимый атрибут, который помогает держать все необходимые инструменты и материалы под рукой. В этой статье мы рассмотрим, где можно приобрести косметологическую тележку, какие аспекты нужно учитывать при выборе и почему стоит обратить внимание на определенные магазины.