<
НОВИНИ ДНЯ: Минуле життя залишилося позаду: як воюють колишні ув’язнені в лавах ЗСУ  Холодний атмосферний фронт в Україні: якою буде погода 19 липня і чи повернеться спека  Переговори чи поле бою: дипломат про те, як вирішуватиметься доля України  17 липня спека до +39°, подекуди пройдуть дощі  Кияни пережили ще один найспекотніший день в історії спостережень  В Україні 17 липня буде найспекотніший день року: прогноз  Без опадів та до + 34°С: прогноз погоди по Київщині на 11 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.05.2024 310

Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці

Найсмачніший спосіб приготування молодої картоплі – це запекти її в духовці. Вона чудово поєднується з м'ясом, птицею або рибними стравами.

2514600fb423938cdeedc52490a29e78_23.05.24

Картопля виходить м'якою, ніжною всередині, з апетитною золотавою скоринкою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

картопля молода - 500 г

часник - 3 зубки

трави італійські - 1 ст. л.

паприка мелена солодка - 1 ст. л.

олія оливкова - 3 ст. л.

Кріп - пучок

перець чорний мелений

сіль

  1. Молоду картоплю ретельно промийте в проточній воді та ножем або щіткою зішкребіть шкірку, потім знову промийте.
  2. Часник очистьте та вичавіть через прес.
  3. До миски викладіть часник, італійські трави, паприку, перець, сіль та оливкову олію. Перемішайте і полийте картоплю. Залиште за кімнатної температури на 5-10 хвилин.
  4. Форму для запікання застеліть фольгою, викладіть картоплю. Покладіть до заздалегідь розігрітої до 190 градусів духовки на 35-40 хвилин. Викладіть на блюдо та посипте свіжим кропом.

Поради:

  • Приправи використовуйте на власний смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.05.2024 310
Еще материалы раздела «Суспільство»