НОВИНИ ДНЯ: Чому Зеленський бачить у Трампі шанс на завершення війни: The Telegraph дізнався деталі  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"  У четвер Україні прогнозують погіршення погоди: дощ, сніг та ожеледицю  В Україні 20 листопада буде вітряно, на заході - похолодання та дощ із мокрим снігом  Потепління до +14, але ненадовго: синоптикиня озвучила прогноз погоди в Україні на 19 листопада  Зима близько: де в Україні чекати на сніг в понеділоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.05.2024 381

Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці

Найсмачніший спосіб приготування молодої картоплі – це запекти її в духовці. Вона чудово поєднується з м'ясом, птицею або рибними стравами.

2514600fb423938cdeedc52490a29e78_23.05.24

Картопля виходить м'якою, ніжною всередині, з апетитною золотавою скоринкою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

картопля молода - 500 г

часник - 3 зубки

трави італійські - 1 ст. л.

паприка мелена солодка - 1 ст. л.

олія оливкова - 3 ст. л.

Кріп - пучок

перець чорний мелений

сіль

  1. Молоду картоплю ретельно промийте в проточній воді та ножем або щіткою зішкребіть шкірку, потім знову промийте.
  2. Часник очистьте та вичавіть через прес.
  3. До миски викладіть часник, італійські трави, паприку, перець, сіль та оливкову олію. Перемішайте і полийте картоплю. Залиште за кімнатної температури на 5-10 хвилин.
  4. Форму для запікання застеліть фольгою, викладіть картоплю. Покладіть до заздалегідь розігрітої до 190 градусів духовки на 35-40 хвилин. Викладіть на блюдо та посипте свіжим кропом.

Поради:

  • Приправи використовуйте на власний смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.05.2024 381
Еще материалы раздела «Суспільство»