<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози: де в Україні 25 червня погіршиться погода  "Живуть краще, ніж вдома": Золкін про проблему, яку створила Україна комфортними умовами для полонених окупантів  Хто з чоловіків втратив право на відстрочку за новими правилами: повний список  Ситуація на фронті залишатиметься складною ще щонайменше місяць, - Буданов  Погода в Україні: прогноз на тиждень, 25-30 червня  Путін випрошував зброю під час візиту до КНДР: експерт оцінив, як це вплине на перебіг війни  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.05.2024 287

Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці

Найсмачніший спосіб приготування молодої картоплі – це запекти її в духовці. Вона чудово поєднується з м'ясом, птицею або рибними стравами.

2514600fb423938cdeedc52490a29e78_23.05.24

Картопля виходить м'якою, ніжною всередині, з апетитною золотавою скоринкою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

картопля молода - 500 г

часник - 3 зубки

трави італійські - 1 ст. л.

паприка мелена солодка - 1 ст. л.

олія оливкова - 3 ст. л.

Кріп - пучок

перець чорний мелений

сіль

  1. Молоду картоплю ретельно промийте в проточній воді та ножем або щіткою зішкребіть шкірку, потім знову промийте.
  2. Часник очистьте та вичавіть через прес.
  3. До миски викладіть часник, італійські трави, паприку, перець, сіль та оливкову олію. Перемішайте і полийте картоплю. Залиште за кімнатної температури на 5-10 хвилин.
  4. Форму для запікання застеліть фольгою, викладіть картоплю. Покладіть до заздалегідь розігрітої до 190 градусів духовки на 35-40 хвилин. Викладіть на блюдо та посипте свіжим кропом.

Поради:

  • Приправи використовуйте на власний смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.05.2024 287
Еще материалы раздела «Суспільство»