Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка
Швидкий і простий рецепт з кабачками, який ідеально підійде на сніданок, щоб зарядити організм вітамінами та корисними елементами.
Кабачки та листова зелень надзвичайно корисні для нашого організму. В рецепті, який на своїй сторінці опублікувала фудблогерка Ester Frrl Cñr, вони так добре поєднані, що смак шпинату сподобається кожному. Спробуйте приготувати – й ця запіканка увійде до вашого топу страв! Пише ТСН.
Інгредієнти
Кабачок - 1/2
шпинат
яйце - 2 шт.
сир твердий - 150 г
Приготування:
- Поріжте кабачки кружальцями.
- Форму для випікання застеліть пергаментом.
- Викладіть до неї кабачки.
- До яєць додайте шпинат і все ретельно перемішайте.
- Залийте сумішшю зверху кабачки.
- Посипте тертим сиром.
- Викладіть на сир ще один шар кабачків.
- Ще раз посипте сиром.
- Поставте до духовки на 20 хвилин за температури 180 градусів.
Ця запіканка чудово підійде вегетаріанцям, а кабачок легко можна замінити на цукіні або патисон.
Оценка материала:
Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка23.05.2024