<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт паштету з курячого філе  Метеорологи б'ють на сполох через похолодання в Тихому океані: як Ла-Нінья змінить погоду влітку  Удари ЗСУ по системах ППО можуть зробити Крим непридатним для армії РФ, - ISW  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  Ціни на оренду в Києві зростають. Скільки коштує зняти квартиру у столиці влітку  За угодою із США Україна отримає ескадрильї винищувачів: не тільки F-16 – Зеленськийвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.05.2024 215

Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка

Швидкий і простий рецепт з кабачками, який ідеально підійде на сніданок, щоб зарядити організм вітамінами та корисними елементами.

69fe271d4e49686979eb2f8ff077b12b_23.05.24

Кабачки та листова зелень надзвичайно корисні для нашого організму. В рецепті, який на своїй сторінці опублікувала фудблогерка Ester Frrl Cñr, вони так добре поєднані, що смак шпинату сподобається кожному. Спробуйте приготувати – й ця запіканка увійде до вашого топу страв! Пише ТСН. 

Інгредієнти

Кабачок - 1/2

шпинат

яйце - 2 шт.

сир твердий - 150 г

Приготування:

  • Поріжте кабачки кружальцями.
  • Форму для випікання застеліть пергаментом.
  • Викладіть до неї кабачки.
  • До яєць додайте шпинат і все ретельно перемішайте.
  • Залийте сумішшю зверху кабачки.
  • Посипте тертим сиром.
  • Викладіть на сир ще один шар кабачків.
  • Ще раз посипте сиром.
  • Поставте до духовки на 20 хвилин за температури 180 градусів.

Ця запіканка чудово підійде вегетаріанцям, а кабачок легко можна замінити на цукіні або патисон.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.05.2024 215
Еще материалы раздела «Суспільство»