НОВИНИ ДНЯ: Три лайфгаки, які в рази прискорять процес приготування голубців  Температура в Україні впаде до "мінусів": де та коли буде мороз  Скільки і як правильно зберігати сирі яйця: дієтичні, столові, миті і немиті  Путін визнав провал російських спецслужб після ліквідації генерала Кирилова  Тепліше, ніж зазвичай, але на сонце не чекайте: яку погоду обіцяють синоптики у вихідні  В Україні суттєво змінили ціни на 1-кімнатні квартири: скільки тепер коштують  У Міноборони анонсували кардинальну реформу ТЦКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.05.2024 348

Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка

Швидкий і простий рецепт з кабачками, який ідеально підійде на сніданок, щоб зарядити організм вітамінами та корисними елементами.

69fe271d4e49686979eb2f8ff077b12b_23.05.24

Кабачки та листова зелень надзвичайно корисні для нашого організму. В рецепті, який на своїй сторінці опублікувала фудблогерка Ester Frrl Cñr, вони так добре поєднані, що смак шпинату сподобається кожному. Спробуйте приготувати – й ця запіканка увійде до вашого топу страв! Пише ТСН. 

Інгредієнти

Кабачок - 1/2

шпинат

яйце - 2 шт.

сир твердий - 150 г

Приготування:

  • Поріжте кабачки кружальцями.
  • Форму для випікання застеліть пергаментом.
  • Викладіть до неї кабачки.
  • До яєць додайте шпинат і все ретельно перемішайте.
  • Залийте сумішшю зверху кабачки.
  • Посипте тертим сиром.
  • Викладіть на сир ще один шар кабачків.
  • Ще раз посипте сиром.
  • Поставте до духовки на 20 хвилин за температури 180 градусів.

Ця запіканка чудово підійде вегетаріанцям, а кабачок легко можна замінити на цукіні або патисон.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.05.2024 348
Еще материалы раздела «Суспільство»