<
НОВИНИ ДНЯ: Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.05.2024 224

Як приготувати соковиті курячі відбивні

Соковиті курячі відбивні — ідеальна страва для сімейного обіду або вечері. Для приготування вам потрібно відбити куряче філе, замаринувати в соусі на основі яєць, крохмалю, соєвого соусу та часнику і обсмажити на сковороді.

1c5ec1f4a40857c4996992348432df11_24.05.24

Подавайте з будь-яким гарніром чи овочами. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряче філе - 700 г

яйця - 2 шт.

часник - 4 зубчики

соєвий соус - 2 ст. л.

Крохмаль - 1 ст. л.

Вода - 2 ст. л.

паприка мелена солодка

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Куряче філе промийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте пластинами. Відбийте трохи кухонним молоточком і трохи посоліть.
  2. Часник видавіть через прес.
  3. Для кляру в мисці з'єднайте яйця, соєвий соус, крохмаль, розведений водою, часник, паприку, перець та сіль. Збийте віночком. Викладіть куряче філе в кляр, перемішайте і залишіть за кімнатної температури на 20-30 хвилин.
  4. Кожен шматочок філе вмочуйте в кляр, щоб він повністю покривав м'ясо. Обсмажуйте на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • Куряче філе можна замінити ошийком зі свинини.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати соковиті курячі відбивні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.05.2024 224
Еще материалы раздела «Суспільство»