Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати соковиті курячі відбивні
Соковиті курячі відбивні — ідеальна страва для сімейного обіду або вечері. Для приготування вам потрібно відбити куряче філе, замаринувати в соусі на основі яєць, крохмалю, соєвого соусу та часнику і обсмажити на сковороді.
Подавайте з будь-яким гарніром чи овочами. Пише ТСН.
Інгредієнти
куряче філе - 700 г
яйця - 2 шт.
часник - 4 зубчики
соєвий соус - 2 ст. л.
Крохмаль - 1 ст. л.
Вода - 2 ст. л.
паприка мелена солодка
перець чорний мелений
сіль
олія
- Куряче філе промийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте пластинами. Відбийте трохи кухонним молоточком і трохи посоліть.
- Часник видавіть через прес.
- Для кляру в мисці з'єднайте яйця, соєвий соус, крохмаль, розведений водою, часник, паприку, перець та сіль. Збийте віночком. Викладіть куряче філе в кляр, перемішайте і залишіть за кімнатної температури на 20-30 хвилин.
- Кожен шматочок філе вмочуйте в кляр, щоб він повністю покривав м'ясо. Обсмажуйте на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.
Поради:
- Куряче філе можна замінити ошийком зі свинини.