<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.05.2024 219

Усик отримав роль у голівудському фільмі з Двейном Джонсоном

Олександру дісталася роль українського бійця ММА Ігоря Вовчанчина.

50e3e15481ea95c8df6815b499120c4e_25.05.24

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик отримав роль у голівудському фільмі режисера Бенні Сафді "Smashing Machine" ("Машина, що трощить"). Пише ТСН. 

Як повідомляє IMBD, американська біографічна драма присвячена життю колишнього зіркового бійця UFC Марка Керра, якого грає Двейн "Скеля" Джонсон.

Самому Усику в цьому фільмі дісталася роль українського бійця ММА Ігоря Вовчанчина.

За свою кар'єру Вовчанчин двічі бився з Керром. У першому бою українець виграв нокаутом, але через застосування ним заборонених ударів поєдинок було визнано таким, що не відбувся. У другому бою Ігор переміг одноголосним рішенням суддів.

Прем'єра запланована на 2025 рік. У фільмі також зіграють Емілі Блант, Ліндсі Гевін та Раян Бейдер.

Нагадаємо, у ніч проти 19 травня Усик у саудівському Ер-Ріяді роздільним рішенням суддів переміг британця Тайсона Ф'юрі та став абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

На нашому сайті можна переглянути відео найкращих моментів бою Усик – Ф'юрі, а також відео емоційної реакції Усика після перемоги над британцем.

Таким чином, Олександр захистив пояси WBO, WBA, IBO та IBF, а також відібрав у "Циганського короля" титул WBC. Усик став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

До цього останнім "абсолютом" у хевівейті був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус 1999 року, коли переміг Евандера Холіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. Пояс WBO було визнано рівноцінним 2007 року, тому Усик став першим в історії "абсолютом" у надважкій вазі з чотирма головними титулами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Усик отримав роль у голівудському фільмі з Двейном Джонсоном 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.05.2024 219
Еще материалы раздела «Суспільство»