Життя та Стиль
Суспільство
Цвітна капуста з моцарелою: цікавий рецепт від шеф-кухаря
Надзвичайно смачна та цікава страва без м’яса, яку можна готувати як кожного дня, так і до святкового столу.
Шеф-кухар GialloZafferano на своїй сторінці поділився цікавим рецептом приготування цвітної капусти до вашого столу. Пише ТСН.
Інгредієнти
Цвітна капуста - 1 шт
Яйця - 2 шт
Грецький йогурт - 1 ст. л
Сіль
Перець
Помідор - 2 шт
Моцарела - 1 шт
Орегано
Приготування:
- У мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до отримання однорідної суміші, додайте сіль та перець;
- Наріжте цвітну капусту товстими скибочками шириною не менше двох сантиметрів;
- Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, переконавшись, що вони добре покриті ним з усіх боків;
- Розігрійте трохи олії на сковороді та обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими;
- Перекласти скибочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою;
- Посипте орегано та запікайте в попередньо розігрітій до 165°C духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться та не стане золотистою.
- Подавайте в гарячому вигляді.
За своїм бажанням, ви можете щось додати до рецепта, чи замінити моцарелу на твердий сир.