<
НОВИНИ ДНЯ: Оренда зростає в ціні: де в Україні найдорожче житло  Сунак про бажання Росії капітуляції України: цього ніколи не станеться  У NYT показали повний текст мирної угоди з РФ 2022 року, яка не відбулася  Литиме як з відра, місцями – з грозами: прогноз погоди на 17 червня  Сили оборони України знищують специфічні російські об’єкти: аналітик Bild пояснив зміну стратегії  Проїзд для учнів у громадському транспорті Києва: чи потрібно платити за квиток влітку  В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.05.2024 228

Гороскоп на 26 травня для всіх знаків зодіаку: дні, коли нічого не відбувається випадково

У 18-й місячний день, який триватиме дві календарні доби, нічого не відбувається випадково.

Час сприятливий для аналізу ситуації, що склалася у професійному – чи особистому – житті: стануть зрозумілими причинно-наслідкові зв'язки подій, які досі торкалися незрозумілими та заплутаними. Потрібно також пам'ятати про те, що в такі дні повертаються бумерангом як злі, так і добрі справи, так що він ясно покаже, яким шляхом – правильним чи ні – йде людина. Пише ТСН. 

Овен

На можливу агресію з боку оточення краще не відповідати взагалі, якщо ж такої можливості не буде, побажайте йому здоров'я – як правило, це найкращий спосіб упоратися з токсичними людьми.

Телець

Красномовність і впевненість, які ви будете мати в цей час, дозволять переконати у своїй правоті навіть найнезговірливіших опонентів – скористайтеся цими якостями, щоб домовитися з ними.

Близнята

Вирішуючи важливе життєве питання, не слухайте чужих порад — ніхто не розбереться в ситуації, що склалася краще за вас самих, тому довіряйте тільки власному внутрішньому голосу.

Рак

Не варто дослухатися до «доброзичливців», які захочуть відмовити вас від здійснення важливого вчинку: повіривши їм, ви можете прогаяти рідкісний шанс досягти серйозного життєвого успіху.

Лев

Ви рідко сумніваєтеся у собі та своїх силах, але в цей час зірки дадуть вам можливість подивитися на себе збоку – результат вас навряд чи потішить, тому варто подумати про те, як виправити ситуацію.

Діва

Зверніть увагу на ті недоліки, які шалено дратують вас в інших людях — найімовірніше, вони властиві і вам самим, просто ви з якоїсь причини не хочете визнаватись у цьому навіть собі.

Терези

Чим би ви не займалися цими вихідними, пам'ятайте: ваші дії не повинні бути спонтанними, тільки ретельно продумуючи і прораховуючи кожен свій крок, ви зможете досягти очікуваного успіху.

Скорпіон

Не можна допускати негативних намірів не тільки в діях, а й у думках: зло обов'язково повернеться до вас бумерангом, причому, прилетить він у той момент, коли ви найменше його чекатимете.

Стрілець

Зірки рекомендують вам звертати увагу на знаки, які надсилатиме Всесвіт, – їхня мета підготувати вас до важливої події, яка ось-ось відбудеться у вашому житті.

Козоріг

Взаємини з близькою людиною, з якою вас деякий час тому вас розлучила сварка, налагодяться, щоправда, для цього необхідно буде докласти зусиль – як мінімум, визнати, що ви не мали рацію.

Водолій

Від роботи – навіть якщо йдеться про побутові турботи – цими днями краще відмовитися, особливо це стосується другої половини дня – цей час сприятливий для відпочинку та відновлення сил.

Риби

Особливу увагу слід приділити своєму здоров'ю: серйозних проблем, на щастя, не передбачається, але подумати про правильне харчування та заняття посильними видами спорту є сенс.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 26 травня для всіх знаків зодіаку: дні, коли нічого не відбувається випадково 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.05.2024 228
Еще материалы раздела «Суспільство»