НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.05.2024 389

Лаваш із сиром, помідорами та базиліком на мангалі: рецепт для пікніка

Швидка закуска, яка стане чудовим доповненням до шашлику. Сам лаваш виходить хрустким, а сир усередині — м'яким і таким, що тягнеться.

071b028781fc2e1c48b3133875abab8e_29.05.24

Для приготування закуски знадобляться лаваш, сир, помідори, базилік. Кілька хвилин треба обсмажити все на мангалі. Головне — вчасно зняти з вогню, щоб не підгоріло. Пише ТСН.  

Про це повідомляє КОНТРАКТИ.UA.

Інгредієнти

Лаваш - 2 листи

сир сулугуні - 200 г

помідори свіжі - 2 шт.

базилік

сіль

  1. Базилік вимийте та обсушіть.
  2. Сир сулугуні наріжте на тонкі пластини.
  3. Помідори вимийте та наріжте на середні кружальця.
  4. Розгорніть лаваш і наріжте його на маленькі прямокутники. На край кожного прямокутного лаваша викладіть пластинку сиру, потім нагору кружальце помідора, злегка посоліть, потім лист базиліку. Загорніть конвертиком. Викладіть на решітку мангала, з вугіллям, що тліє, швом донизу і обсмажте з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • Базилік можна замінити зеленню.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лаваш із сиром, помідорами та базиліком на мангалі: рецепт для пікніка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.05.2024 389
Еще материалы раздела «Суспільство»