НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.05.2024 333

Цікавий факт: що буде з організмом, якщо кожного дня їсти мед

З дитинства ми чули, що мед – дуже корисний продукт, яким можна вилікувати майже всі "хвороби у світі". Та чи справді він такий для нас корисний?

Мед — це продукт, який бджоли виробляють з нектару квітів. Існує багато його різновидів — травневий, липовий, гречаний, акацієвий, соняшниковий тощо. Вони відрізняються на смак, колір та своїми властивостями, але об’єднує їх користь для нашого організму. Пише ТСН. Про це повідомляє КОНТРАКТИ.UA.

На сторінці Health knowledge3 вийшло відео, присвячене користі меду і його впливу на наш організм за умови щоденного вживання

Отже, яка користь меду:

  • По-перше, після регулярного вживання меду ваша шкіра стане м’якою та гладенькою — майже, як в дитини, бо мед є надзвичайно сильним натуральним зволожувачем, що глибоко живить шкіру і робить її сяйливішою.
  • Крім того, він сприяє травленню та допомагає зняти розлад шлунка і травлення.
  • Також мед допомагає зменшити кашель і прибрати біль, особливо в зимовий період та під час сезонної алергії.
  • Але й це не все! Якщо ви хочете зміцнити сон, то мед є найкращим варіантом — з'їжте невелику ложечку перед тим, як лягаєте спати, і вам буде гарантовано спокійний та повноцінний сон.
  • Мед — це також скарбниця вітамінів, мінералів та антиоксидантів, що допомагають нам бути здоровими та добре почуватися.
  • Якщо вам подобається спорт — мед може стати вашим найкращим другом. Він багатий на натуральні вуглеводи, надасть вам заряд енергії перед тренуванням і допоможе відновитися після нього.

Мед дуже корисний для нашого здоров'я, але перед його вживанням, і тим паче на постійній основі, ви повинні бути впевнені, що не маєте на нього алергії, тому важливо проконсультуватись з лікарем щодо цього. Також важливо, щоб мед був натуральним, а не підробкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Цікавий факт: що буде з організмом, якщо кожного дня їсти мед 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.05.2024 333
Еще материалы раздела «Суспільство»