<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачка  Хто стане президентом РФ після Путіна – російський опозиціонер назвав прізвище  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  Не тільки високі поверхи. Яке житло перестали купувати українці під час війни  Перші винищувачі F-16 від Данії будуть в Україні вже найближчим часом — Зеленський  Досліджує історію та опікується музеями. Де зараз лідер Помаранчевої революції Віктор Ющенковсі новини дня
Життя та Стиль
Події
31.05.2024 280

Британська розвідка назвала кількість убитих та поранених російських солдатів з початку війни

Загальна кількість російських втрат (убитими та пораненими) з початку війни у лютому 2022 року, ймовірно, досягла 500 тисяч осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як зазначається у зведенні, 2024 року втрати Росії продовжували залишатися на високому рівні, а в травні середні втрати серед російського особового складу перевищили 1200 осіб на день - це найвищий показник з початку війни.

За даними британської розвідки, зростання втрат, швидше за все, є відображенням виснажливого наступу Росії, яке ведеться широким фронтом. Цілком ймовірно, що більшість російських сил проходять лише обмежену підготовку і не здатні проводити складні наступальні операції. В результаті Росія використовує дрібномасштабні, але дорогі хвильові атаки, намагаючись послабити оборону України.

"Росія продовжує набирати додаткових сил для підтримки цього підходу. Однак необхідність постійного поповнення особового складу на передовий майже напевно продовжуватиме обмежувати здатність Росії створювати підрозділи з вищим потенціалом", - зазначають у Міноборони Британії.

Нагадаємо, Генштаб ЗСУ 25 травня повідомив, що втрати Росії вбитими та пораненими досягли 500 тисяч.

Оценка материала:

5.00 / 1
Британська розвідка назвала кількість убитих та поранених російських солдатів з початку війни 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
31.05.2024 280
Еще материалы раздела «Події»